Πρώτο trailer για το Star Wars: Andor και στα σκαριά σειρά για τον Lando Calrissian

Συνεχίζουμε με τις “Star Wars” ανακοινώσεις από το 2020 Investor Call της Disney, με την εταιρεία να δημοσιεύει το πρώτο sizzle trailer για το Star Wars: Andor, μια σειρά prequel της ταινίας Rogue One με πρωταγωνιστή τον Diego Luna (Rogue One, Narcos: Mexico) στον ρόλο του Cassian Andor.

hayden.jpg

Παράλληλα, η εταιρεία επιβεβαίωσε την επιστροφή του Hayden Christensen στον ρόλο του Anakin Skywalker / Darth Vader για τη σειρά Obi-Wan Kenobi, όπου πρωταγωνιστεί ο Ewan McGregor στον ρόλο του θρυλικού Jedi - μέντορα του Luke Skywalker.

Ακόμα μία σημαντική ανακοίνωση ήταν αυτή της δημιουργίας σειράς με επίκεντρο τον Lando Calrissian, η οποία φέρει την πρωτότυπη ονομασία Star Wars: Lando. Αυτή την περίοδο βρισκόμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο παραγωγής και δεν έχει γίνει γνωστός ούτε ο πρωταγωνιστής, αν και μοιάζει αρκετά λογική η επιλογή του Donald Glover.

donald-glover-lando.jpg

Τα Star Wars: Andor, Star Wars: Lando και Obi-Wan Kenobi αναμένεται ότι θα προβληθούν από το Disney+ στα τέλη του 2021 ή μέσα στο 2022, με ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα, όπως δηλαδή το The Mandalorian. Μέχρι τότε θα έχει ανοίξει λογικά το Disney+ και στην Ελλάδα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading