Παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια ότι πολλά video games έχουν αρχίσει να έχουν πολύ μεγάλες απαιτήσεις αποθηκευτικού χώρου στις παιχνιδοκονσόλες, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό του Red Dead Redemption 2 που καταλαμβάνει 149GB στο PlayStation 4. Αυτό το έχουν αντιληφθεί, προφανώς, τόσο η Microsoft, όσο και η Sony προσφέροντας τη δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου στα Xbox One και PS4 αντίστοιχα, αλλά σίγουρα θα ήταν καλύτερο να έχεις όσο το δυνατόν περισσότερο ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο. Γι' αυτό, η Sony ανακοίνωσε τη νέα έκδοση του PS4 Pro με 2TB!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα PlayStation Japan, το PS4 Pro 2TB θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 21 Νοεμβρίου σε τιμή ¥44980 (περίπου €350), δηλαδή θα είναι φθηνότερο σε εκείνη την αγορά απ' ό,τι το PS4 Pro 1TB που πωλείται στη χώρα μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Sony τοποθετεί 2TB αποθηκευτικό χώρο σε PlayStation, καθώς πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει η limited edition PS4 Pro 2TB για τον εορτασμό της πώλησης 500 εκατ. PlayStation συνολικά. Η κίνηση αυτή ίσως αποτελεί ένδειξη ότι η Sony σκέφτεται να λανσάρει γενικότερα σε όλο τον κόσμο την έκδοση PS4 Pro 2TB, κάτι που ελπίζουμε ότι θα ρίξει ακόμα περισσότερο την τιμή των σημερινών εκδόσεων.

[via]

Advertisements