Qualcomm Snapdragon 678: Το νέο mid-range SoC της εταιρείας

Μετά το Snapdragon 888 SoC που θα αποτελέσει την καρδιά των ναυαρχίδων του 2021, η Qualcomm προχώρησε σήμερα στα αποκαλυπτήρια ενός ακόμη SoC αλλά αυτή τη φορά για τη mid-range κατηγορία. Ο λόγος για το Qualcomm Snapdragon 678 που θα φέρει αρκετά ενδιαφέρουσες δυνατότητες σε προσιτές συσκευές.

Πιο αναλυτικά, το Snapdrargon 678 SoC διαθέτει octa-core CPU με πυρήνες Kryo 460 χρονισμένους έως τα 2.2GHz, επεξεργαστή γραφικών Adreno 612 GPU βελτιστοποιημένο για τις μηχανές gaming Unity, Messiah, NeoX και Unreal Engine 4, υποστηρίζει οθόνες ανάλυσης έως FHD+ με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 60Hz, διάταξη τριπλής κάμερες με αισθητήρα έως 48MP, Laser AutoFocus και 5x οπτικό zoom, αλλά και το πρωτόκολλο γρήγορης φόρτισης Quick Charge 4+.

Από τη στιγμή που η Qualcomm δεν τοποθέτησε 5G modem, ουσιαστικά μας υποδηλώνει ότι το συγκεκριμένο SoC θα είναι διαθέσιμο σε αρκετά προσιτά 4G smartphones που θα έχουν να προσφέρουν αξιοπρεπή κάμερα, μεγάλη αυτονομία και ενισχυμένες δυνατότητες gaming, άσχετα αν δεν υποστηρίζονται υψηλοί ρυθμοί ανανέωσης εικόνας.

Αναμένουμε τα πρώτα smartphones με Qualcomm Snapdragon 678 στις αρχές του 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Qualcomm]

Loading