Rainbow Six Mobile: Ανακοινώθηκε το δωρεάν tactical shooter για Android και iOS

Η Ubisoft ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο το Tom Clancy’s Rainbow Six Mobile για συσκευές Android και iOS, ένα δωρεάν tactical fps που θα βάλει τους gamers σε μάχες 5 εναντίον 5 ή σε Attack vs Defence mode, όπου οι επιτιθέμενοι θα πρέπει να παραβιάσουν τις άμυνες της αντίπαλης ομάδας (π.χ. τοίχους) για να κλέψουν στοιχεία, ενώ στον αντίποδα οι αμυνόμενοι θα πρέπει να προστατεύσουν τα στοιχεία τοποθετώντας παγίδες, κάμερες κλπ.

Η εταιρεία αναφέρει ότι το Rainbow Six Mobile αποτελεί έναν συνδυασμό στρατηγικής και μαχών σε κλειστούς χώρους που θα κρατήσει σε εγρήγορση τους gamers καθότι θα εναλλάσσονται διαρκώς από θέση άμυνας σε θέση επίθεσης. Επίσης, οι gamers θα μπορούν στήσουν κατά το δοκούν τις ομάδες τους επιλέγοντας γνώριμους χαρακτήρες από τη σειρά Rainbox Six, ο καθένας εκ των οποίων διαθέτει μοναδικές ικανότητες, όπλα και gadgets.

Το Rainbow Six Mobile έχει βελτιστοποιηθεί για mobile συσκευές και θα περιλαμβάνει χάρτες από το Rainbow Six Siege, όπως τα Bank και Border. Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας μέχρι στιγμής, αλλά έχουν ανοίξει οι προεγγραφές για όσους θέλουν να συμμετέχουν στις δοκιμές του.

Loading