Η Razer λανσάρει το πρώτο πληκτρολόγιο με μηχανικά πλήκτρα ειδικά σχεδιασμένα για gaming [Videos]

 

razer-mechanical-switches-banner-1 razer-mechanical-switches-banner-3

[Δ.Τ.]

Ο κορυφαίος κατασκευαστής gaming accessories του κόσμου, μόλις ανακοίνωσε τα πρώτα ειδικά σχεδιασμένα μηχανικά πλήκτρα αποκλειστικά για gaming, τα Razer Mechanical Switch.

Η Razer σχεδίασε από την αρχή τα μηχανικά πλήκτρα για να μπορέσει να καλύψει τις απαιτήσεις των κορυφαίων eSports athletes του κόσμου. Μετά από ενδελεχή έρευνα οι πολυβραβευμένοι μηχανικοί της Razer όρισαν την τέλεια απόσταση ενεργοποίησης για ένα gaming μηχανικό πλήκτρο και τελικά μείωσαν την απόσταση από το σημείο της ενεργοποίησης, μέχρι το σημείο επαναφοράς στο μισό, έτσι ώστε να πετυχαίνουν γρηγορότερες και πιο ακριβείς εντολές στο gaming σε σχέση με τα παραδοσιακά μηχανικά πληκτρολόγια. Επίσης τα Μηχανικά Πλήκτρα της Razer είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένα ώστε να μην υπάρχουν καθόλου ταλαντώσεις και τριβές στους άξονες, και τα πλήκτρα να αντέχουν τουλάχιστον 60 εκατομμύρια ενεργοποιήσεις το καθένα.

Οι κορυφαίοι eSports athletes του κόσμου έχουν λάβει μέρος στο σχεδιασμό και τις δοκιμές των νέων μηχανικών πληκτρολογίων και το τελικό σχέδιο που μπαίνει σε παραγωγή έχει αποσπάσει τους επαίνους από πολλούς, μιας και είναι το πιο γρήγορο επαγγελματικό gaming πληκτρολόγιο που έχουν χρησιμοποιήσει.

razer-mechanical-switches-banner-2

Τα νέα switches στο Razer BlackWidow έχουν πιο ανάλαφρη και απαλή αίσθηση, επιτρέποντας μου να παίζω σε πιο γρήγορους ρυθμούς από πριν” δήλωσε ο Jens “Snute” Aasgaard, ο StarCraft player της Team Liquid. “Είναι βολικό και στιβαρό, τέλειο για πολύωρα practice sessions και για τουρνουά

Τα νέα μηχανικά πλήκτρα της Razer πιθανόν να χρησιμοποιηθούν και από άλλες gaming εταιρίες στο μέλλον και έρχονται σε δύο παραλλαγές. Τα ηχηρά και έντονα Razer Green Switches, -ενεργοποιούνται εφόσον η δύναμη που τους ασκηθεί ξεπερνά τα 50 g και τα αθόρυβα και απαλά Razer Orange Switches- απαιτούν δύναμη 45 g για την ενεργοποίησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στα νέα μηχανικά πλήκτρα και τα μηχανικά πληκτρολόγια της Razer μπείτε εδώ.

Loading