up_icon
Android realme

realme 10 Pro / Pro+: Παγκόσμιο λανσάρισμα για τη νέα σειρά

08 Δεκεμβρίου 2022 Techgear Team

realme 10 Pro / Pro+: Παγκόσμιο λανσάρισμα για τη νέα σειρά

Η realme κυκλοφορεί επίσημα τα realme 10 Pro και realme 10 Pro+. Το realme 10 Pro+ έρχεται με καμπύλη οθόνη 120 Hz, την πρώτη σε αυτή την κατηγορία, με στενό πλαίσιο και κορυφαία ρύθμιση φωτισμού PWM στα 2160 Hz σε πιο προσιτή τιμή . Διαθέτει σχεδίαση Υπερδιαστήματος που τραβάει τα βλέμματα, με εξαιρετικά ελαφρύ σώμα, ProLight κάμερα 108MP, ισχυρή απόδοση με επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1080 5G και δυναμική μνήμη RAM, με έως επιπλέον 12GB. Έρχεται επίσης με προεγκατεστημένο το πιο πρόσφατο αναβαθμισμένο realme UI 4.0. Επιπλέον, το realme 10 Pro+ έρχεται σε ανταγωνιστική τιμή που ξεκινά από τα 379 USD (για την έκδοση 8 GB+128 GB).

Αντίστοιχα, το realme 10 Pro, με τιμή που ξεκινά από 319 USD (για την έκδοση 8 GB+128 GB), είναι εξοπλισμένο με οθόνη 120 Hz χωρίς όρια με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο 1 χιλ, σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή SD 695 5G, μια ProLight κάμερα 108 MP και σχεδίαση Yπερδιαστήματος .

realme 10 Pro+

Καμπύλη οθόνη 120 Hz, η πρώτη στην κατηγορία του, με στενό κατώτατο πλαίσιο 2,33 χιλ. και ρύθμιση φωτισμού PWM στα 2160 Hz

Τα smartphone με κυρτές οθόνες θεωρούνται πάντα τόσο μοντέλα υψηλής ποιότητας, όσο και premium, λόγω της όμορφης εμφάνισης, της προηγμένης εμπειρίας κρατήματος και του υψηλού κόστους παραγωγής σε σύγκριση με τις επίπεδες οθόνες. Έχοντας ένα στενό κατώτατο πλαίσιο στα 2,33 χιλ. κατασκευασμένο με τη διεργασία COP Ultra Packaging, το realme 10 Pro+ προσφέρει μια οπτική εμπειρία χωρίς πλαίσιο και άνετο κράτημα.

realme-10-pro-display.jpg

Επιπλέον, το realme 10 Pro+ διαθέτει την υψηλότερη στον κόσμο ρύθμιση φωτισμού PWM στα 2160Hz, που μειώνει το τρεμόπαιγμα της οθόνης. Η απόδοση μείωσης της φωτεινότητας αυξάνεται κατά 4,5 φορές σε σύγκριση με το συμβατικό PWM των 480 Hz στα περισσότερα κορυφαία smartphone. Σε σκοτεινά περιβάλλοντα (φωτεινότητα κάτω από 90 nits) όπου η μείωση της έντασης DC δεν μπορεί να λειτουργήσει, θα μεταβεί αυτόματα σε λειτουργία των 2160 Hz για να διατηρήσει ακριβή τα χρώματα στην οθόνη προσφέροντας μια πιο άνετη εμπειρία και κατέχοντας δύο πιστοποιητικά TÜV Rheinland για την προστασία των ματιών.

realme-10-pro-display-1.jpg

Καθώς υποστηρίζεται από τον αλγόριθμο Anti-Mistouch 4ης γενιάς, το realme 10 Pro+ μειώνει σημαντικά την πιθανότητα τυχαίου αγγίγματος στην καμπυλωμένη περιοχή. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν ορισμένες αποκλειστικές λειτουργίες για την καμπύλη οθόνη, όπως ο φωτισμός των άκρων, η δυναμική ταπετσαρία, η έξυπνη πλαϊνή γραμμή και το πλαϊνό AOD ρολόι.

Υπερδιαστημικός σχεδιασμός με εξαιρετικά ελαφρύ σώμα 173 γρ. και πάχος 7,78 χιλ.

Ο μοναδικός αυτός σχεδιασμός αντακακλά το φως δημιουργώντας ένα δυναμικό τρισδιάστατο εφέ. Με κάθε κίνηση του χεριού και κάθε νέα γωνία, έρχεται στην επιφάνεια ένα νέο δυναμικό φως. Το realme 10 Pro+ υλοποιεί αυτήν την πρωτοποριακή σχεδίαση σε ένα ελαφρύ σώμα 173 γρ. και ένα εξαιρετικά λεπτό σώμα 7,78 χιλ. με τεράστια μπαταρία 5000 mAh, ενώ έρχεται σε τρία χρώματα, Υπερδιαστημικό Χρυσό (Hyperspace), Μπλε Νεφέλωμα (Nebula Blue) και Σκοτεινή Ύλη (Dark Matter).

realme-10-pro-design.jpg

Το realme 10 Pro+ έρχεται με την κλασική σχεδίαση διπλής κάμερας, σε συνδυασμό με μια νέα λειτουργία street photography, ορίζοντας τις τάσεις στην σύγχρονη φωτογραφία δρόμου.

Εμβληματική ProLight κάμερα 108MP

Το realme 10 Pro+ διαθέτει Prolight κάμερα 108MP με αρχιτεκτονική εικόνας HyperShot.

Η βελτίωση του αλγόριθμου φωτογραφίας AI και του αλγόριθμου RAW βελτιώνει σημαντικά τη συνολική απόδοση της κάμερας που υποστηρίζεται από τρεις μηχανισμούς. Πρώτον, τον μηχανισμό QuickShot Acceleration που επιτρέπει τη νυχτερινή λήψη σε 1 μόλις δευτερόλεπτο, 5 φορές πιο γρήγορα από τον προκάτοχό του. Ο μηχανισμός Image Fusion αναβαθμίζει την αρχιτεκτονική και τον αλγόριθμο για να βελτιώσει την απόδοση HDR. Τέλος, με τον μηχανισμό Super Nightscape, ο προηγμένος αλγόριθμος υπερευαισθησίας ProLight μπορεί να επεξεργάζεται εικόνες βάσει RAW για να προβάλει περισσότερες λεπτομέρειες στο νυχτερινό τοπίο.

realme-10-pro-camera.jpg

Επιπλέον, το realme 10 Pro+ διαθέτει 3x In-sensor Zoom, επιτρέποντας τη λήψη ποιοτικών φωτογραφιών με ζουμ. Ακόμα, η κάμερα έρχεται με την ενημερωμένη λειτουργία Street Photography 3.0. Οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν διαφορετικά φίλτρα πόλεων με βάση τη γεωγραφική τους θέση. Το υδατογράφημα Street Shooting είναι διαθέσιμο για την εμφάνιση των παραμέτρων και το DIS Engine επιτρέπει στο χρήστη να τραβήξει καθαρές φωτογραφίες εύκολα ακόμα και σε ασταθή κατάσταση. Το realme 10 Pro+ έρχεται και με άλλες νέες δυνατότητες, όπως το Super Group Portrait, το One Take και το AI Video Tracking, για μια βελτιωμένη φωτογραφική εμπειρία.

Επεξεργαστής Dimensity 1080 5G με έως 12 GB (Ινδία: 8 GB) RAM

Το realme 10 Pro+ φέρει τον επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1080 5G. Βασισμένο στη διαδικασία κατασκευής 6 nm της TSMC, διαθέτει οκτώ πυρήνες στα 2,6 GHz και μπορεί να υπερηφανεύεται για την βαθμολογία των 520K στο AnTuTu. Τοποθετημένο στον ανώτερο-μεσαίο επεξεργαστή, το chipset παράγει υψηλότερο και πιο σταθερό ρυθμό καρέ για μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού σε mainstream παιχνίδια και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, το chipset υποστηρίζει και ορισμένες λειτουργίες 5G, όπως την έξυπνη εναλλαγή μεταξύ 4G και 5G, την πρόσβαση στο 4G δίκτυο κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων, και την τεχνολογία υποστήριξης διπλού παρόχου.

realme-10-pro-processor.jpg

Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις, με μνήμη RAM 6 GB, 8 GB και 12 GB, η οποία μπορεί να επεκταθεί μέσω της δυναμικής μνήμης RAM έως 12 GB + 12 GB (Ινδία: 8 GB + 8 GB) και με αποθηκευτικό χώρο έως και 256 GB.

Το πρώτο με προεγκατεστημένο το realme UI 4.0

Η σειρά realme 10 Pro είναι από τα πρώτα smartphone που έρχονται με το realme UI 4.0 προεγκατεστημένο. Στην Ευρώπη, η αναβάθμιση στο realme UI 4.0 θα είναι διαθέσιμη για το realme 10 4G από τον Μάρτιο του 2023.

Το realme UI 4.0 διαθέτει πολλές αλληλεπιδραστικές λειτουργίες, όπως η έξυπνη AOD για μουσική για να διευκολύνει τον έλεγχο του ήχου και η προσαρμοσμένη AOD, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν την AOD που καλύπτει τις δικές τους ανάγκες.

realme-4-ui-smart-aod.jpg

Με τη βελτίωση στο InputBoost 3.0 και στο Dexopt, το realme UI 4.0 προσφέρει στους χρήστες μια ομαλή εμπειρία περιήγησης με καλύτερη απόδοση και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, ο Quantum Animation Engine προσφέρει μια πιο φυσική εμπειρία που κάνει κάθε σάρωση και κάθε κλικ πιο ομαλό από ποτέ.

realme-4-ui-seamless.jpg

Ακόμα, το realme UI 4.0 αναπτύσσει νέες λειτουργίες για την προστασία του απορρήτου σας. Για παράδειγμα, το "Auto Pixelate" αναγνωρίζει αυτόματα και «θολώνει» φωτογραφίες προφίλ και ονόματα σε στιγμιότυπα οθόνης. Και το Private Safe, με βάση το Advanced Encryption Standard (AES), αναβαθμίζει την ικανότητα ασφαλείας για κρυπτογράφηση σημαντικών αρχείων και εικόνων πριν από την κοινή χρήση.

realme 10 Pro

Εξαιρετικά λεπτά πλαϊνά πλαίσια 1 χιλ.

Το realme 10 Pro 5G έρχεται με την πιο ακριβή οθόνη τηλεφώνου που έχει υπάρξει ποτέ σε smartphone, μια οθόνη χωρίς όρια στα 120 Hz. Απολαμβάνετε την ίδια εμπειρία φωτογραφίας και σχεδίαση κορυφαίας ποιότητας με το realme 10 Pro+ 5G, με την εξαιρετική ισχύ του επεξεργαστή Snapdragon 695 5G, με τεράστια μπαταρία 5000 mAh, φόρτιση SUPERVOOC 33 W, ProLight κάμερα 108 MP και προεγκατεστημένο το realme UI 4.0.

realme-10-pro-5g.jpg

Τόσο το realme 10 Pro+ όσο και το realme 10 Pro ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών με κορυφαία οθόνη, ProLight κάμερα 108MP, ισχυρούς επεξεργαστές και το τελευταίο realme UI 4.0. Ως αποτέλεσμα, όλοι μπορούν να τολμήσουν μέσω της τεχνολογίας και να κάνουν το Dear to Leap βήμα προς τα εμπρός.

Τα δύο μοντέλα ξεκινούν να διατίθενται σε επιλεγμένες χώρες στην Ασία και θα κυκλοφορούν σταδιακά και στις υπόλοιπες χώρες παγκοσμίως.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Techgear Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

HONOR Magic5: Αποκαλυπτήρια για τη νέα flagship σειρά στο MWC 2023

31 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Η HONOR θα δώσει δυναμικό παρών στο επερχόμενο MWC 2023 και μάλιστα η εταιρεία φιλοδοξεί πως θα καταφέρει να πείσει το καταναλωτικό κοινό πως μπορεί να ανταγωνιστεί τη Samsung με τη νέα σειρά HONOR Magic5 που ...

OnePlus Pad: Αυτό είναι το πρώτο tablet στην ιστορία της εταιρείας

27 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Η OnePlus ετοιμάζεται για το παγκόσμιο λανσάρισμα του OnePlus 11, το οποίο θα ανακοινωθεί στο επερχόμενο event της 7ης Φεβρουαρίου 2023 στην Ινδία, αλλά στην ίδια εκδήλωση θα έχουμε και τα αποκαλυπτήρια του ...

Η Google ίσως αποτρέψει εν μέρει το sideloading εφαρμογών με την έλευση του Android 14

25 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Τον περασμένο μήνα ήρθε στη δημοσιότητα η είδηση ότι η Apple θα αναγκαστεί να επιτρέψει το sideloading εφαρμογών στις συσκευές iOS μετά από έντονες πιέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την υποστήριξη third-party ...

Samsung Galaxy S23 Ultra: Δείτε το σε unboxing video!

23 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Για την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένο το πρώτο Unpacked Event της χρονιάς όπου θα γνωρίσουμε επίσημα τη σειρά Galaxy S23, αλλά για ακόμα μία φορά έχουμε μάθει και δει ήδη σχεδόν τα πάντα για τα νέα ...

Android 13: Μόλις στο 5.2% των συσκευών 6 μήνες μετά το λανσάρισμα του

19 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Άλλη μία χρονιά, άλλη μία από τα ίδια για το λειτουργικό σύστημα Android. Παρά τις προσπάθειες χρόνων της Google και τις φιλότιμες ενέργειες των συνεργατών - κατασκευαστών, η τελευταία έκδοση του Android OS ...

Samsung Galaxy S23: Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και των τριών μοντέλων!

18 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Unpacked Event της χρονιάς για την παρουσίαση της σειράς Galaxy S23, αλλά ήδη γνωρίζουμε τα περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά των τριών μοντέλων και ...

realme GT Neo 5: Αποκαλυπτήρια των specs για το πρώτο smartphone με φόρτιση στα 240W

13 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Το realme GT Neo 5 θα είναι ένα από τα smartphones που θα μας απασχολήσουν αρκετά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023, καθώς ήδη γνωρίζουμε πως θα είναι το πρώτο στον κόσμο με υποστήριξη φόρτισης σε ισχύ 240W, όπως...

POCO X5 Pro: Όλα τα specs για το νέο value-for-money smartphone

13 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Η POCO ετοιμάζεται για το λανσάρισμα του POCO X5 Pro στην Ινδία μέσα στον Ιανουάριο ή στις αρχές Φεβρουαρίου και ήδη έχει εμφανιστεί η global έκδοση της συσκευής σε διάφορες αρχές πιστοποιήσης (EEC, NBTC, ...

Xiaomi 13 Lite: Το πιο προσιτό μοντέλο της σειράς εμφανίστηκε στο Google Play Console

13 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Λίγο πριν το τέλος του 2022, η Xiaomi προχώρησε στα αποκαλυπτήρια της σειράς Xiaomi 13, αλλά σύντομα θα δούμε ακόμα μία προσθήκη με το πιο προσιτό μοντέλο που ονομάζεται Xiaomi 13 Lite. Το τελευταίο εμφανίστηκε...

vivo Y35 και vivo Υ76 5G πρωταγωνιστούν στις χειμερινές εκπτώσεις της εταιρείας

11 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

Οι Χειμερινές Εκπτώσεις 2023 ξεκινήσαν και η vivo από την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου προσφέρει καινοτόμα Τεχνολογική Εμπειρία για τους λάτρεις της φωτογραφίας από Smartphones και συσκευές που χαρακτηρίζονται από ...

Loader
please wait
techgear_icon