Reolink: Γιορτάζει 14 χρόνια καινοτομίας στις κάμερες ασφαλείας με σπουδαία νέα προϊόντα, δώρα και εκπτώσεις

Η Reolink, καινοτόμος κατασκευαστής λύσεων οικιακής ασφάλειας, θα γιορτάσει φέτος τα 14 χρόνια λειτουργίας της. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η Reolink έφερε επαναστατικά προϊόντα ασφαλείας για το σπίτι και τις μικρές επιχειρήσεις και είναι ενθουσιασμένη που παρουσιάζει τις τέσσερις τελευταίες βασικές καινοτομίες της, συμπεριλαμβανομένης της σειράς καμερών μπαταρίας ανάλυσης 4K, της σειράς ColorX κ.ά.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της Reolink, θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις, δραστηριότητα AMA και διανομή δώρων μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας. Οι πελάτες που βολιδοσκοπούν τις πιο επιτυχημένες συσκευές ασφαλείας της Reolink θα επωφεληθούν από σπουδαίες εκπτώσεις στην επετειακή ενέργεια της Reolink από τις 26 έως τις 28 Ιουνίου 2023.

Οι τέσσερις καινοτομίες της Reolink για το 2023

Η Reolink ήταν πάντα μια δημιουργική και καινοτόμος κατασκευάστρια καμερών ασφαλείας, ενώ μέσα στο 2023 κυκλοφορεί ακόμη τέσσερις εξαιρετικές λύσεις.

Σειρά καμερών μπαταρίας 4K: Game-Changer στην υπερκαθαρότητα για την οικιακή ασφάλεια με μπαταρία

Η ακλόνητη δέσμευση της Reolink για τη σαφήνεια της εικόνας οδήγησε στην τελειοποίηση του φακού και των αισθητήρων, παρέχοντας απαράμιλλη ποιότητα ultra-HD. Με τη σειρά καμερών μπαταρίας 4K της Reolink, οι χρήστες μπορούν να βιώσουν τη ζωντανή προβολή και αναπαραγωγή με εκπληκτική ανάλυση ultra HD, εξερευνώντας κάθε μικροσκοπική λεπτομέρεια. Ένα πιο ξεκάθαρο μέλλον στις κάμερες μπαταρίας γίνεται πραγματικότητα με την Reolink.

Σειρά ColorX: Πρωτοποριακή τεχνολογία στον κλάδο που προσφέρει αληθινά έγχρωμη νυχτερινή όραση

Η Reolink λανσάρει τη σειρά ColorX Series για να εξασφαλίσει την ηρεμία των χρηστών σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού. Ο συνδυασμός ενός εξαιρετικά μεγάλου διαφράγματος F1.0 και ενός προηγμένου αισθητήρα μεγέθους 1/1.8’' καθιστά δυνατή τη δημιουργία έγχρωμων εικόνων υψηλής πιστότητας από την κάμερα ακόμα και στο πιο αμυδρό φως.

Χωρίς πρόσθετο φωτισμό, οι φωτογραφικές μηχανές ColorX εξακολουθούν να αποκαλύπτουν τις πιο αμυδρές λεπτομέρειες σε αληθινά χρώματα τη νύχτα. Όντας λιγότερο αισθητή, η κάμερα μπορεί να αποτελέσει προσθήκη στις ήδη υπάρχουσες, σχηματίζοντας ένα ολοκληρωμένο σετ ασφαλείας για την ενίσχυση της ασφάλειας των χρηστών.

Αυτόματη παρακολούθηση: Τεχνολογία ανίχνευσης και εντοπισμού που αποκαλύπτει τους εισβολείς

Οι κάμερες ασφαλείας της Reolink που διαθέτουν σύστημα αυτόματης παρακολούθησης θα ανιχνεύσουν, θα ακολουθήσουν και θα καταγράψουν αυτόματα ένα συγκεκριμένο όχημα, άτομο ή κατοικίδιο στην περιοχή παρακολούθησης. Οι χρήστες μπορούν να μην ανησυχούν ότι θα χάσουν τον στόχο από τα μάτια τους όταν αυτός βγει από το κάδρο. Οι κάμερες θα κλειδώνουν πάντα στον εισβολέα και θα επιτρέπουν στους χρήστες να βλέπουν την πλήρη κίνησή του.

Οπτικό ζουμ 16x: Οι μακρινές λεπτομέρειες έρχονται κοντά χωρίς να υποβαθμίζεται η ποιότητα της εικόνας

Με την όξυνση του πολυεστιακού φακού, η Reolink κυκλοφορεί την πρώτη κάμερα ασφαλείας με οπτικό ζουμ 16x, την RLC-823A 16X. Η κάμερα μπορεί να καταγράφει γρήγορα και με ακρίβεια μακρινά αντικείμενα χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα της εικόνας. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τις πιο λεπτές λεπτομέρειες, όπως τα χαρακτηριστικά των ρούχων των ανθρώπων και τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, ακόμη και από μακριά.

Το 14χρονο ταξίδι της Reolink με τους πιστούς Reolinkers της

Βήμα-βήμα, η Reolink έχει εξελιχθεί από μια νεοσύστατη επιχείρηση που λάνσαρε την κάμερα Argus 1080p σε καινοτόμο δημιουργό της προηγμένης σειράς καμερών μπαταρίας 4K. Για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς τους υποστηρικτές της πρώτης σειράς Argus, η Reolink θα τρέξει την ενέργεια Thank You, Argus Backer για να μοιράσει 50 νέες κάμερες 4K Argus 3 Ultra και 50 έξυπνους προβολείς κήπου ως μοναδικά ευχαριστήρια δώρα.

Από τις 19 Ιουνίου, οι χρήστες της Reolink μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλές άλλες δραστηριότητες για τον εορτασμό της επετείου, όπως δώρα και AMA-Ask Me Anything, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Reolink. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να αρπάξουν πάνω από 100 έξυπνα προϊόντα ασφαλείας με εκπτώσεις έως και 40% στην επετειακή περίοδο προσφορών της Reolink.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την 14η επέτειο της Reolink και τα καινοτόμα προϊόντα ασφαλείας της, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Reolink.

Loading