Resident Evil 4 Remake: Νέο cinematic, gameplay trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Resident Evil Showcase, η Capcom προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του νέου ολοκληρωμένου cinematic trailer για το πολυαναμενόμενο Resident Evil 4 Remake, στο οποίο βλέπουμε ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές, ήρωες και αντιπάλους.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία αποκάλυψε και ένα νέο gameplay trailer που αναδεικνύει ορισμένες από τις μεγάλες αλλαγές που θα δούμε στο παιχνίδι. Η εκκίνηση γίνεται με τον πρωταγωνιστή Leon S. Kennedy να εισέρχεται στο αγροτόσπιτο, το οποίο είναι αρκετά διαφορετικό σε σύγκριση με αυτό που θυμόμαστε από το original. Σαφέστατα πιο σκοτεινό και ανατριχιαστικό, ενώ η πρώτη μάχη του Leon με μολυσμένο γίνεται στο υπόγειο και όχι στον πρώτο όροφο.

Παρατηρούμε επίσης ότι έχουν γίνει προσθήκες στις δυνατότητες του Leon, καθώς εκτός από τις κλασικές κινήσεις στις μάχες σώμα με σώμα, θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί και το μαχαίρι του τόσο για να χτυπά, όσο και για να αποφεύγει χτυπήματα εναντίον του. Μια άλλη νέα δυνατότητα είναι να ανοίγει χώρο ανάμεσα στους χωρικούς με την βοήθεια των…αγελάδων.

Με όσα βλέπουμε μέχρι στιγμής, το Resident Evil 4 Remake θα προσθέσει στοιχεία επάνω στο original, χωρίς να παρεκλίνει από την βασική φιλοσοφία και την ατμόσφαιρα. Το αν θα τα καταφέρει θα φανεί στις 24 Μαρτίου 2023 όταν και θα γίνει διαθέσιμο σε Windows PC, PS4, PS5, Xbox Series X/S και Xbox One.

Loading