Resident Evil 4 Remake: Ανακοινώθηκε επίσημα, έρχεται το 2023

Αυτό που περίμεναν οι φίλοι της σειράς Resident Evil έγινε πραγματικότητα στην εκδήλωση State of Play της Sony. Η Capcom προχώρησε στην ανακοίνωση του Resident Evil 4 Remake, το οποίο μπορεί για την ώρα να κρατά ως πλατφόρμα κυκλοφορίας μόνο το PS5, αλλά θεωρείται δεδομένο πως θα το δούμε και στις υπόλοιπες.

Η εταιρεία κάνει λόγο για remake που θα ξεπεράσει το επίπεδο των αντίστοιχων remakes των προηγούμενων επεισοδίων, έτσι ώστε να είναι απόλυτα εναρμονισμένο στις απαιτήσεις των gamers εν έτει 2023 σχετικά με τα γραφικά και το gameplay, χωρίς να ξεφεύγει από τη φιλοσοφία του original που κυκλοφόρησε το 2005.

Η υπόθεση του Resident Evil 4 Remake μας μεταφέρει 6 χρόνια μετά τα γεγονότα του Resident Evil 2, με τον Leon S. Kennedy να είναι ξανά ο πρωταγωνιστής και αυτή τη φορά έχει με το μέρος του τον πρόεδρο των ΗΠΑ

Το Resident Evil 4 Remake θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2023. Παράλληλα, η εταιρεία αποκάλυψε πως θα κυκλοφορήσει και υλικό του παιχνιδιού για το PlayStation VR2, χωρίς να διευκρινίζει αν θα είναι ολόκληρο το campaign ή απλά ένα κεφάλαιο της ιστορίας.

Loading