Resident Evil 8: Village, ανακοινώθηκε επίσημα το νέο επεισόδιο!

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο εχτές το βράδυ στην παρουσίαση των games του PlayStation 5, με την Capcom να ανακοινώνει επίσημα το Resident Evil 8: Village, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021!

Από πρώτο trailer κατέστησαν σαφές ότι θα είναι το πιο σκοτεινό και άγριο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς, με το gameplay σε πρώτο πρόσωπο και την υπόθεση να εκτυλίσσεται σε ένα απομακρυσμένο μέρος με ένα μυστηριώδες κάστρο, ένα σκοτεινό δάσος και ένα μεσαιωνικό κάστρο. Πήραμε και μια γεύση από μυθικά πλάσματα, όπως μάγισσες και λυκάνθρωπους, αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι πως εμφανίζονται οι Ethan Winters και Chris Redfield (σημαντικοί χαρακτήρες στο Resident Evil 7), με τον τελευταίο να απολογείται στον Ethan προτού πυροβολήσει εξ επαφής έναν άγνωστο ημιθανή. Για κάποιο λόγο, βέβαια, ο Chris φωνάζει “γιατί;”.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις playable χαρακτήρες, ένας εκ των οποίων θα είναι σίγουρα ο Ethan Winters, ο οποίος έχει βρεθεί στο μέρος μαζί με τη Mia Winters μετά τα τραγικά γεγονότα της Baker Mansion στο Resident Evil 7. Στην αρχή του trailer ακούμε τη φράση “his story comes to a close”, επομένως, περιμένουμε να κλείσει είτε ο κύκλος του Ethan Winters, είτε του Chris Redfield.

Loading