Street Fighter 6: Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας από τα The Game Awards 2022

Η Capcom δεν περίμενε το κυρίως πιάτο της εκδήλωσης The Game Awards 2022 για να ανακοινώσει την έναρξη των προπαραγγελιών και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Street Fighter 6, καθώς προχώρησε στις αντίστοιχες ενέργειες μαζί με τη δημοσίευση του νέου trailer στο pre-show.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των προηγούμενων ημερών, επομένως, περιμένουμε το Street Fighter 6 στις 2 Ιουνίου 2023 σε Xbox, PlayStation και PC. Σε ό,τι αφορά το ρόστερ, επιστρέψει ο Dee Jay και συστήνονται οι νέοι χαρακτήρες Manon, JP και Marisa.

Το Street Fighter 6 χαρακτηρίζεται ως ένα fighting game που θα μπορεί να παίξει ο καθένας με άνεση και το σκεπτικό πίσω από την ανάπτυξη του είναι να μην χρειάζεται να θυμάσαι πολύπλοκους συνδυασμούς για να εκτελέσεις τις πιο εντυπωσιακές ενέργειες των χαρακτήρων.

Από το νέο trailer παίρνουμε μια εικόνα για το World Tour mode που δίνει στους gamers την δυνατότητα να διαμορφώσουν το avatar τους και να ταξιδέψουν σε διάφορες περιοχές του κόσμου για να δώσουν τις μάχες τους. Θα υπάρχουν διάφορα mini games (board breaking, basketball blocking, bottle chopping), 2v2 mode με συμπαίκτη τον Ryu κ.ά.

Loading