Street Fighter 6: Νέο trailer αποκαλύπτει όλο το ρόστερ

Η Capcom δημοσίευσε ακόμη ένα trailer για το Street Fighter 6 θέλοντας να αποκαλύψει ακόμη περισσότερους χαρακτήρες που θα δούμε στο νέο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς fighting, ακολουθώντας μια εντελώς διαφορετική και πιο εξωστρεφή πολιτική σε σύγκριση με το Street Fighter 5.

Επικεφαλής του Street Fighter 6 έχουν τεθεί ο σκηνοθέτης Takayuki Nakayama και ο παραγωγός Shuhei Matsumoto, οι οποίοι επανήλθαν με νέο υλικό πέρα από όσα είδαμε στην παρουσίαση της Capcom στο TGS 2022. Στο νέο trailer για το World Tour mode αποκαλύπτονται οι 18 χαρακτήρες του roster και αυτοί είναι οι Marisa, Jamie, Manon, Kimberly, Lily, JP, Ryu, Ken, Chun-li, Juri, Dee Jay, Cammy, E. Honda, Guile, Zangief, Luke, Blanka, και Dhalsim. Η αρχική ανακοίνωση για το παιχνίδι έκανε λόγο για 22 χαρακτήρες, επομένως, δεν αποκλείεται οι υπόλοιποι 4 να προστεθούν σε κάποιο μελλοντικό DLC.

Το Street Fighter 6 θα δοκιμαστεί σε beta έκδοση από τις 7 Οκτωβρίου 2022 με επιλεγμένους gamers από όσους εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Σε αυτήν θα είναι διαθέσιμη η λειτουργία δημιουργίας χαρακτήρα, το Extreme Battle mode, το Training mode και το Battle Hub με διάφορες περιοχές.

Η κυκλοφορία του Street Fighter 6 είναι προγραμματισμένη για το 2023 σε Windows PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία μέχρι στιγμής.

Loading