Street Fighter 6: Νέο trailer, τα game modes και επιστροφή παλιών χαρακτήρων

Το Street Fighter 6 δεν θα μπορούσε να λείπει από το TGS 2022, με την Capcom να δημοσιεύει ένα νέο trailer για να δείξει τα νέα battle modes, ενώ επιβεβαίωσε και την προσθήκη δημοφιλών παλιών χαρακτήρων στο ρόστερ.

Στο Street Fighter 6 θα δούμε τρία βασικά game modes: Fighting Ground, World Tour και Battle Hub. Στο World Tour θα μπορούμε να φτιάξουμε τον δικό μας χαρακτήρα έχοντας πληθώρα επιλογών διαμόρφωσης και να συμμετέχουμε σε μάχες σε διάφορες περιοχές του πλανήτη. Το Battle Hub είναι το πρώτο online mode σε παιχνίδι Street Fighter, όπου θα χρησιμοποιούμε τον χαρακτήρα μας για να αντιμετωπίσουμε παίκτες από όλο τον κόσμο σε παραδοσιακές arcade μάχες.

Το Fighting Ground είναι το κλασικό mode του παιχνιδιού, αλλά θα υπάρχει και η επιλογή Extreme Battle για να ορίζεις τους κανόνες της μάχης. Για παράδειγμα, θα μπορείς να προσθέτεις βόμβες που σκάζουν τυχαία στην πίστα, να βγαίνει ο τελικός νικητής στις 5 νίκες κλπ.

Σε ό,τι αφορά τους χαρακτήρες, στο Street Fighter 6 θα επιστρέψουν οι Ken (ήταν κρυμμένος επειδή τον κατηγορούσαν για την οργάνωση ενός εγκληματικού σχεδίου), ο Dhalsim (ο αγαπητός Yoga master με τις φλόγες του), ο Blanka (το μεταλλαγμένο παιδί της Φύσης με τις ηλεκτρισμένες ικανότητες του) και ο E.Honda (ο μαχητής Sumo που αποκτά και νέες κινήσεις).

Το Street Fighter 6 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 σε Windows PC, Xbox Series X/S και PS5, ενώ από 7-10 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί κλειστή beta δοκιμή.

Loading