Street Fighter: Duel, έρχεται σύντομα σε Android και iOS

Οι Capcom και Crunchyroll ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για την ανάπτυξη του πρώτου RPG παιχνιδιού που είναι βασισμένο στον κόσμο του Street Fighter, το οποίο αναμένεται ως free-to-play τίτλος με ονομασία Street Fighter: Duel για συσκευές Android και iOS. Η Crunchyroll είναι γνωστή κυρίως ως η μεγαλύτερη πλατφόρμα που αφορά τα anime, αλλά έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με mobile games όπως τα Naruto και My Hero Academia.

Από το πρώτο trailer του Street Fighter: Duel δεν βγαίνουν συμπεράσματα για το παιχνίδι, ωστόσο, στην ιστοσελίδα της Crunchyroll αναφέρεται πως οι gamers θα ταξιδεύουν στον κόσμο για να στρατολογήσουν και να ανεβάσουν επίπεδο τους εμβληματικούς χαρακτήρες της σειράς Street Fighter με σκοπό να αντιμετωπίσουν τον στρατό των Seth και Shadaloo. Θα υπάρχουν περισσότεροι από 40 χαρακτήρες, αποκλειστικά skins και online mode για μάχες μεταξύ των παικτών. Κάθε παίκτης θα μπορεί να φτιάξει ομάδα από τρεις χαρακτήρες και τα level up θα τους προσθέτουν νέες συνδυαστικές κινήσεις και ικανότητες.

Μπορεί να χαρακτηρίζεται ως RPG game, αλλά δεν θα λείψουν και τα στοιχεία fighting που αποτελούν σήμα κατατεθέν των παιχνιδιών Street Fighter, προφανώς όχι στο κλασικό στυλ που γνωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια. Οι επιλογές θα είναι για real-time RPG μάχη ή για auto-battle των ομάδων.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά έχουν ανοίξει ήδη οι προεγγραφές σε ορισμένες χώρες.

Loading