Monster Hunter Wilds: Ανακοινώθηκε επίσημα, έρχεται το 2025

Η Capcom ανακοίνωσε επίσημα στην εκδήλωση The Game Awards 2023 το Monster Hunter Wilds, τον διάδοχο του Monster Hunter: World, το οποίο περιμένουμε σε κάποια φάση μέσα στο 2025 για PS5, Xbox Series X και Windows PC.

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε πολλά για το νέο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς, αλλά δεσμεύτηκε πως θα έχει περισσότερα να πει το ερχόμενο καλοκαίρι του 2024. Σε ένα διαφορετικό video, πάντως, ο παραγωγός Ryozo Tsujimoto τόνισε πως θα απολαύσουμε ένα νέο επίπεδο λεπτομέρειας σε όλα τα περιβάλλοντα και τα πλάσματα του παιχνιδιού. Απ’ ό,τι φαίνεται το Wilds θα είναι ένα πλήρες open-world game.

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς Monster Hunter είχε κυκλοφορήσει το 2004 για το PS2, αλλά το μεγάλο άλμα στην δημοφιλία της έγινε με τα Monster Hunter G και Monster Hunter Portable. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, η Capcom κυκλοφόρησε περισσότερα από 20 παιχνίδια, expansions και spin-offs.

Σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις, το Monster Hunter: World έγινε το παιχνίδι με τις περισσότερες στην ιστορία της Capcom γενικότερα ξεπερνώντας τα 19 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ το πιο πρόσφατο Monster Hunter: Rise έφτασε τα 13.6 εκατ.

Loading