Ruined King και Conv/rgence: Τα πρώτα νέα games στον κόσμο του League of Legends

Η νέα ομάδα της Riot Games, Riot Forge, ανακοίνωσε τα νέα παιχνίδια Ruined King: A League of Legends Story, που ανέπτυξε η Airship Syndicate, και CONV / RGENCE: A League of Legends Story, από την Double Stallion Games και τα δύο στο League of Legends (LoL) Universe.

To Ruined King: A League of Legends Story είναι ένα RPG που έχει αναπτύξει η Airship Syndicate. Σε συνέχεια των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο Burning Tides, οι παίκτες μπορούν να παίζουν ως League of Legends champions και να εξερευνήσουν για πρώτη φορά στο παιχνίδι, την πολυσύχναστη πόλη Bilgewater και τα μυστήρια Shadow Isles. Κατέχοντας αγαπημένους champions των οπαδών του παιχνιδιού, καταπληκτικό art direction και ολοκαίνουργιες εκπλήξεις, το Ruined King: A League of Legends Story συνεχίζει τις ιστορίες πολλών champions του LoL Universe και προσφέρει έναν συναρπαστικό, νέο τρόπο γνωριμίας με τον κόσμο της Runeterra.

Το CONV/RGENCE: A League of Legends Story, είναι ένα single player, action παιχνίδι που ανέπτυξε η Double Stallion Games. Οι παίκτες καλούνται να εξερευνήσουν τον θεαματικό κόσμο του Zaun, όπως ο Ekko, ένας νέος εφευρέτης που με τη βοήθεια μια συσκευής χειρίζεται τον χρόνο. Στο CONV/RGENCE: A League of Legends Story, ακολουθούμε το ταξίδι του Ekko, καθώς ανακαλύπτει ότι η δύναμη να αλλάζει το χρόνο έρχεται με πολλές συνέπειες.



Loading