Οι Beatles στο iTunes; Πιθανό στη σημερινή μυστηριώδη ανακοίνωση!

Μετά την ειδοποίηση σχετικά με την αυριανή ανακοίνωση της Apple, η φημολογία δίνει και παίρνει στα διάφορα blogs του Διαδικτύου, αλλά ήδη δύο έγκριτες ιστοσελίδες, η Wall Street Journal και η Βillboard, αναφέρουν ότι το μεγάλο νέο είναι η διάθεση της δισκογραφίας των Beatles στο iTunes!

Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο αλλά μεταξύ των θρυλικών σκαθαριών και της Apple υπάρχει μια μεγάλη κόντρα που χρονολογείται από το 1978, όταν το συγκρότημα κατηγόρησε την τότε πρωτάρα Apple για κλοπή του κατατεθέντος σήματος της δισκογραφικής της εταιρίας, της Apple Records!

Για να επανέλθουμε στο θέμα, η WSJ αναφέρει ότι οι εκπρόσωποι των Beatles και της EMI βρίσκοταν σε διαπραγματεύσεις με την Apple εδώ και αρκετό καιρό, αλλά και πάλι ενδέχεται να αλλάξουν γνώμη την τελευταία στιγμή, κάτι που εάν αληθεύει φαντάζει εξαιρετικά απίθανο, αφού η Apple δε μας έχει συνηθίσει σε επιπόλαιες ανακοινώσεις.

Επιπλέον, η Billboard τροφοδοτεί ακόμα περισσότερο τη συγκεκριμένη φημολογία αναφέροντας ότι στο μήνυμα της Apple αναγράφεται ο όρος "Another Day", ο οποίος είναι ταυτόχρονα και ο τίτλος ενός τραγουδιού του Paul McCartney από το solo άλμπουμ Ram, η σύνθεση του οποίου είχε γίνει κατά την ηχογράφηση του Let it Be από ολόκληρη την μπάντα.

Όπως και να έχει, σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε επίσημα τι κρύβεται πίσω από το μυστηριώδες μήνυμα της Apple, αλλά έχει πλάκα όλη αυτή η συνομωσία...

[πηγή BusinessInsider]
Loading