Samsung: Η νέα σειρά AV (Home Theater, Soundbar, Ηχείο και Blu-ray Player) περιλαμβάνει παγκόσμια πρωτιά [CES 2013]

Samsung Soundbar CES 2013

Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα τις νέες συσκευές AV (Blu-ray players, συστήματα ήχου, Home Theater κλπ.) για το 2013, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η πρώτη soundbar στον κόσμο με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης σε τηλεόραση μέσω τεχνολογίας Bluetooth (βραβείο καινοτομίας για τη CES 2013)!

Samsung Vacuum Tub Soundbar HW-750

Η πρώτη Soundbar με λειτουργία SoundShare (ασύρματη σύνδεση με τηλεόραση μέσω Bluetooth), διαθέτει ενσωματωμένη λυχνία κενού για φυσικό, ζεστό και δυνατό ήχο, γυροσκόπιο για την αναγνώριση ύψους, περιστροφής και γωνίας, ώστε να βελτιστοποιεί την ποιότητα του ήχου ανάλογα με τη θέση της, ενώ με ενεργοποίηση της λειτουργίας AirtrackON ανοίγει αυτόματα μόλις ο χρήστης ανοίξει την τηλεόραση του. Η διαχείριση της μπορεί να γίνει και με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης, ενώ συνοδεύεται από ασύρματο subwoofer.

Samsung Wireless Speaker CES 2013

Samsung Portable Wireless Bluetooth Speaker DA-F60

Όπως καταλαβαίνετε και από την ονομασία, πρόκειται για φορητό ηχείο που συνδέεται ασύρματα με smartphones, tablets ή άλλες συσκευές (π.χ τηλεοράσεις, υπολογιστές) που διαθέτουν NFC chip ή Bluetooth.

Samsung Home Theater CES 2013

Samsung 7.1 Channel Home Theater System HT-F7950W

Το νέο επτακάναλο σύστημα Home Theater της Samsung σχεδιασμένο για τη νέα "φουρνιά" Smart TVs της εταιρείας για το 2013, με ενσωματωμένη λυχνία κενού, ψηφιακό ενισχυτή, δυνατότητα ενεργοποίησης του ηχείου (1330Watt) με ταυτόχρονη ακύρωση του ηχείου της τηλεόρασης απλά με ένα πάτημα στο τηλεχειριστήριο. Ακόμη, το Blu-ray player που συνοδεύει το σύστημα προσφέρει τη δυνατότητα multitasking εφαρμογών, καθώς και υποστήριξη των λειτουργιών Smart Hub και AllShare.

Samsung Blu-ray Player CES 2013

Samsung Premium Blu-ray Player BD-F7500

Νέο εξαιρετικά λεπτό Blu-ray player με dual-core επεξεργαστή 900MHz, που βοηθά στη μετατροπή προγραμμάτων ποιότητας SD και HD σε υψηλότερη ανάλυση (π.χ. Ultra-High Definition) και υποστήριξη των λειτουργιών Smart Hub και AllShare.

[PR]

Loading