Samsung Galaxy Fold: Το χειρουργείο του iFixit ίσως αποκαλύπτει σχεδιαστικό λάθος

Η Samsung προχώρησε στο "μάζεμα" των review units του Samsung Galaxy Fold μετά την ανακοίνωση της για αναβολή του λανσαρίσματος του αναδιπλούμενου smartphone, αλλά το iFixit πρόλαβε να κάνει τη δουλειά του και να μας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για την κατασκευή και τα σωθικά της συσκευής.

Όπως αποκαλύπτει η γνωστή ομάδα "χειρούργων", ίσως η Samsung να έδωσε τόσο μεγάλη βαρύτητα στην τελειοποίηση του μηχανισμού αναδίπλωσης σε βαθμό που να "ξέχασε" να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχει τρόπος να εισέλθουν "σκουπιδάκια" μεταξύ της οθόνης OLED και της στεφάνης του πλαισίου.

Στη δίπλωση της οθόνης, το λεπτό περιθώριο που περιβάλλει και προστατεύει την οθόνη αφήνει ένα μικρό κενό περίπου 7mm, με αποτέλεσμα να υπάρχει χώρος για να εισαχθούν ξένα σώματα κάτω από το OLED panel που ενδεχομένως σε βάθος χρόνου να οδηγήσουν στην κακή λειτουργία του.

Θα περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την επίσημη ανάλυση της Samsung σχετικά με το Galaxy Fold και αν θα προχωρήσει τελικά στην κυκλοφορία του μετά από μερικές εβδομάδες, έστω και με ορισμένες τροποποιήσεις στον σχεδιασμό του.

Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη ανάλυση του iFixit εδώ.

Loading