Scarlet Nexus: Το νέο JRPG κυκλοφορεί το καλοκαίρι, ενώ γυρίζεται και anime

Το πρώτο πράγμα που παρατηρήσαμε στο Scarlet Nexus όταν ανακοινώθηκε επίσημα πέρυσι το Μάιο ήταν φυσικά τα anime γραφικά του. Καθόλου τυχαία, λοιπόν, η στυλιστική επιλογή της Bandai Namco για το νέο JRPG, καθώς σήμερα ανακοίνωσε πως θα δούμε και την αντίστοιχη anime μεταφορά του από το θρυλικό Sunrise Studio που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τα Mobile Suit Gundam, Code Geass, Cowboy Bebop κ.ά.

Η Bandai Namco αποκάλυψε ότι το Scarlet Nexus θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου 2021 για Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 και PS5, ενώ ανοίγει και τις προπαραγγελίες για όσους ενδιαφέρονται από σήμερα.

Η υπόθεση λαμβάνει χώρα στο μακρινό μέλλον στην πόλη New Hinuka, όταν ανακαλύπτεται μια ψυχική ορμόνη στον εγκέφαλο των ανθρώπων που επιτρέπει την ανάπτυξη εξωαισθητηριακών δυνάμεων με αποτέλεσμα να αλλάξει ο κόσμος όπως τον γνωρίζουμε. Καθώς η Ανθρωπότητα μπαίνει σε αυτήν την εποχή, αρχίζουν να εμφανίζονται από τον ουρανό έκφυλοι μεταλλαγμένοι που ονομάζονται Others και κυνηγούν τους ανθρώπινους εγκεφάλους, ενώ είναι απρόσβλητοι από οποιοδήποτε γνωστό όπλο.

Στο Scarlet Nexus αναλαμβάνεις τον ρόλο του Yuito Sumeragi, το νέο μέλος της ελίτ ομάδας OSF (Other Suppression Force) που αποτελεί την τελευταία γραμμή άμυνας της Ανθρωπότητας απέναντι στα ανίκητα πλάσματα. Η ιδιαιτερότητα αυτής της ομάδας είναι πως τα μέλη της έχουν ψυχοκινητικές δυνατότητες και αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο τους κατά της απειλής.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading