Scarlet Nexus: Το νέο action JRPG της Bandai Namco με anime γραφικά

Η Bandai Namco ανακοίνωσε επίσημα το Scarlet Nexus, ένα νέο action JRPG με γραφικά anime που βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης και είναι προορισμένο για να κυκλοφορήσει σε Xbox One, Xbox Series X, Windows PC, PS4 και PS5, χωρίς να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ώρα.

Η υπόθεση λαμβάνει χώρα στο μακρινό μέλλον στην πόλη New Hinuka, όταν ανακαλύπτεται μια ψυχική ορμόνη στον εγκέφαλο των ανθρώπων που επιτρέπει την ανάπτυξη εξωαισθητηριακών δυνάμεων με αποτέλεσμα να αλλάξει ο κόσμος όπως τον γνωρίζουμε. Καθώς η Ανθρωπότητα μπαίνει σε αυτήν την εποχή, αρχίζουν να εμφανίζονται από τον ουρανό έκφυλοι μεταλλαγμένοι που ονομάζονται Others και κυνηγούν τους ανθρώπινους εγκεφάλους, ενώ είναι απρόσβλητοι από οποιοδήποτε γνωστό όπλο.

Στο Scarlet Nexus αναλαμβάνεις τον ρόλο του Yuito Sumeragi, το νέο μέλος της ελίτ ομάδας OSF (Other Suppression Force) που αποτελεί την τελευταία γραμμή άμυνας της Ανθρωπότητας απέναντι στα ανίκητα πλάσματα. Η ιδιαιτερότητα αυτής της ομάδας είναι πως τα μέλη της έχουν ψυχοκινητικές δυνατότητες και αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο τους κατά της απειλής.

Στην ανακοίνωση της, η εταιρεία τονίζει ότι θέλει να αλλάξει την αντίληψη που έχει ο κόσμος για τα JRPGs και υπόσχεται τρομερά γραφικά με ένα ταχύτατο gameplay.

Photo Gallery

Loading