Scream 6: Νέο ολοκληρωμένο trailer για τη νέα ταινία

Μετά το σύντομο, αλλά έντονο teaser του περασμένου μήνα, ήρθε η ώρα να παρακολουθήσουμε ένα σαφέστατα πιο ολοκληρωμένο trailer για το Scream 6 που θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαρτίου 2023.

Από αυτό μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο Ghostface θα είναι αυτή τη φορά κάτι εντελώς διαφορετικό σε σύγκριση με τους προηγούμενους δολοφόνους, καθώς μοιάζει πιο τολμηρός και πιο βίαιος θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στους προηγούμενους κατόχους της μάσκας. Στόχοι η Sam (Melissa Barrera) και η Tara (Jenna Ortega) στη Νέα Υόρκη, με την πρώτη να δηλώνει πως το Scream 6 είναι εκατοντάδες φορές πιο άγριο από τις προηγούμενες ταινίες.

Στο cast συμμετέχουν οι Courtney Cox, Mason Gooding, Hayden Panettiere και Jasmin Savoy Brown, όλοι στους ρόλους που γνωρίζουμε από τα προηγούμενα, ενώ το σενάριο (James Vanderbilt, Guy Busick) αποτελεί άμεση συνέχεια του περυσινού Scream. Στη σκηνοθεσία και πάλι οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, αλλά πρέπει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η πρώτη ταινία χωρίς την παρουσία της Neve Campbell και του χαρακτήρα της (Sidney Prescott) διότι δεν ικανοποιήθηκε από την προσφορά που της έγινε.

Loading