Slippin' Jimmy: Ανακοινώθηκε animated σειρά ως spin-off του Better Call Saul!

Πριν από δύο εβδομάδες ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 6ης και τελευταίας σεζόν του Better Call Saul και σαφέστατα το κοινό περιμένει με ανυπομονησία να δει πως θα κλιμακωθεί η ιστορία για να φτάσουμε στη σύνδεση με το Breaking Bad. Αυτό που δεν περίμενε κανείς, ωστόσο, ήταν ότι θα ανακοινωθεί spin-off…του spin-off και μάλιστα στη μορφή animated σειράς!

Η ιστοσελίδα Variety αποκαλύπτει τις δηλώσεις της Kim Kelleher, προέδρου του τμήματος συνεργασιών της AMC Networks, η οποία επιβεβαίωσε πως έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη μιας animated σειράς με τίτλο Slippin’ Jimmy που θα θυμίζει καρτούν της δεκαετίας του ’70. Ο τίτλος δεν είναι τυχαίος, καθώς το “Slippin’ Jimmy” ήταν το παρατσούκλι του Jimmy McGill / Saul Goodman όταν έκανε απατεωνιές στο Cicero στα νιάτα του.

Στο Slippin’ Jimmy θα δούμε τις περιπέτειες του νεαρού Jimmy, του αδερφού του Chuck και των φίλων τους από τα χρόνια που πέρασαν στο Cicero. Κάθε επεισόδιο θα αποτελεί ωδή στην ιστορία του κινηματογράφου, με σαφείς επιρροές από τα spaghetti westerns και τον Buster Keaton έως το After Hours. Το σενάριο συνυπογράφουν οι Kathleen Williams-Foshee (Chicago Fire) και Ariel Levine (Breaking Bad).

Ποιος ξέρει, αν αποδειχθεί επιτυχημένο το Slippin’ Jimmy, ίσως δούμε κάποιο spin-off να ξεπετιέται και από αυτό…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading