Άρθρα της κατηγορίας: Software

Google Assistant: Στο εξής μπορείς να πραγματοποιείς συνεχόμενη συνομιλία χωρίς τη φράση “OK Google”

Μετά την επίσημη παρουσίαση στο συνέδριο Google I/O 2018 ήρθε η ώρα για το λανσάρισμα της λειτουργίας για πραγματοποίηση συνεχόμενης συνομιλίας με τον ψηφιακό βοηθό Google Assistant, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να ξεκινάς με την φράση “OK/Hey Google”.

Microsoft News: Η ανανεωμένη ειδησεογραφική πλατφόρμα της εταιρείας για Android και iOS

Τον τελευταίο καιρό, βλέπουμε όλο και περισσότερες εταιρείες να λανσάρουν ριζικά ανανεωμένες τις ειδησεογραφικές πλατφόρμες τους, όπως οι Apple και Google. Με το ίδιο σκεπτικό προχώρησε και η Microsoft ήθελε και αυτή να μπει στο παιχνίδι, λανσάροντας το Microsoft News.

IGTV: Αυτή είναι η απάντηση του Instagram στο YouTube! [Video]

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και η επίθεση του Instagram (και κατ’ επέκτασιν της Facebook) στο YouTube εκδηλώνεται με το λανσάρισμα του IGTV. Πρόκειται για μια νέα εφαρμογή για συσκευές Android και iOS, η οποία θα περιλαμβάνει videos … Continue reading

Microsoft Edge: Η νέα mobile έκδοση έρχεται με ενσωματωμένο AdBlock Plus

Η Microsoft ετοιμάζει αλλαγές στην έκδοση του Microsoft Edge για φορητές συσκευές Android και iOS, καθώς η τελευταία beta του web browser περιλαμβάνει ενσωματωμένο το AdBlock Plus για να μπλοκάρεις τις ενοχλητικές διαφημίσεις αυτόματα όταν σερφάρεις.

Adobe Project Rush: Ένα νέο cross-platform εργαλείο για επεξεργασία video στο cloud [Video]

Η Adobe παρουσιάζει το Project Rush, ένα νέο εργαλείο για επεξεργασία video που λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες μέσω cloud και συνδυάζει πολλές λειτουργίες από διάφορες δημοφιλείς εφαρμογές της εταιρείας, όπως έιναι τα Premiere Pro, Audition, After Effects και Stock.