E3

Somerville: Το νέο ατμοσφαιρικό game από τους δημιουργούς των Limbo και Inside

Την επιτυχημένη συνταγή των Inside και Limbo θέλει να συνεχίσει ο πρώην CEO της Playdead με το Somerville, ένα παιχνίδι για το οποίο είδαμε νέο trailer από τη Microsoft στο πλαίσιο της E3 2021 και το περιμένουμε μέσα στο 2022 σε Xbox Series X/S, Xbox One, Game Pass και Windows PC.

Το Somerville είχε ανακοινωθεί πριν από τρία χρόνια, ωστόσο, μόλις τώρα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε κάτι περισσότερο για να πάρουμε μια γεύση από την ατμόσφαιρα και το gameplay. Το trailer ξεκινά με τον πρωταγωνιστή και την οικογένεια του να χαλαρώνουν μπροστά στην τηλεόραση ώσπου ξαφνικά ο ουρανός γεμίζει με τεράστιους μονόλιθους και ξεκινά το πανηγύρι.

Όπως αντιλαμβάνεστε στο Somerville προσπαθείς να ξεφύγεις από την επερχόμενη αποκάλυψη βοηθώντας παράλληλα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, γι’ αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις θα είσαι μόνος σου, σε άλλες με τον σκύλο σου και σε άλλες με τη σύζυγο και το μωρό σας. Το τοπίο ακολουθεί αυτό το μελαγχολικό μοτίβο των Inside και Limbo και περιμένουμε το ανάλογο soundtrack για μια σκοτεινή και ατμοσφαιρική εμπειρία.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading