Space Jam: A New Legacy και Candy Crush Saga σε crossover event εντός του παιχνιδιού

Το Candy Crush Saga εξακολουθεί να παραμένει στην επικαιρότητα και να είναι η “κότα με τα χρυσά αυγά” για την King, παρά το γεγονός ότι μετρά σχεδόν μία δεκαετία παρουσίας στον χώρο του mobile gaming και υπάρχουν αμέτρητα παρόμοια games από άλλους δημιουργούς.

Μέχρι σήμερα δεν μας είχε συνηθίσει σε crossovers με άλλα franchises, μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των έκτακτων events αφορούν το ίδιο το παιχνίδι και προσφέρουν στους gamers διάφορα εξτραδάκια που θα τους φανούν χρήσιμα στις δυσκολότερες πίστες. Αυτή τη φορά, όμως, και με αφορμή το επικείμενο λανσάρισμα του Space Jam: A New Legacy, η King θα μετατρέψει τον Lebron James σε…γλύκισμα.

Από τις 6 Ιουλίου 2021 και για δύο εβδομάδες, οι gamers του Candy Crush Saga θα μπορέσουν να παίξουν μια νέα ιστορία μέσα στο παιχνίδι, όπου θα πρέπει να απελευθερώσουν τους χαρακτήρες της επερχόμενης ταινίας που βρίσκονται παγιδευμένοι μέσα στη ζαχαρόπαστα του Candy Kingdom.

Ανάμεσα στα κέρδη για όσους τα καταφέρουν συμπεριλαμβάνονται τα συνηθισμένα in-game power ups, αλλά και αποκλειστικό περιεχόμενο από το Space Jam: A New Legacy. Όσοι παίζουν το Candy Crush Saga Soda θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα νέο Season Pass για να μαζεύουν μπάλες του μπάσκετ που ξεκλειδώνουν με τη σειρά τους άλλα power-ups για το spin-off του βασικού παιχνιδιού.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading