Ειδικές προσφορές για 3D printer και drones των Xiaomi και DJI από το Gearbest

Το κατάστημα Gearbest μόλις μας ενημέρωσε για τρεις ενδιαφέρουσες προσφορές σε προϊόντα που αρχίζουν δειλά δειλά να κερδίζουν το ενδιαφέρον του κοινού. Ειδικά για τα drones μας έρχονται συχνά πυκνά ερωτήματα από φίλους αναγνώστες σχετικά με διαθέσιμες προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια, ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που στρέφονται σε 3D printers για διάφορους λόγους.

Στο ζουμί τώρα, το Gearbest διαθέτει εκπτωτικά κουπόνια για το DJI Mavic Pro Fly More Combo και τον εκτυπωτή Creality3D CR-10, ενώ τρέχει flash sale για το Xiaomi Mi Drone.

Το Xiaomi Mi Drone διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα με δυνατότητα λήψης 4K video και περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο με πολλές επιλογές προκαθορισμού της πορείας, ενώ προσφέρει αυτονομία για 27 λεπτά συνεχόμενης πτήσης. Η τιμή του Gearbest για τις επόμενες ημέρες είναι στα €427.19.

Το DJI Mavic Pro Fly More Combo περιλαμβάνει το εντυπωσιακό drone της εταιρείας σε πακέτο με διάφορα χρήσιμα περιφερειακά, όπως τσάντα μεταφοράς, έξτρα μπαταρίες κλπ. Η τιμή του είναι στα €1067.11 δηλώνοντας το κουπόνι DJIMaPro στο ταμείο.

Τέλος, ο Creality3D CR-10 είναι ένας 3D printer με αλουμινένιο περίβλημα που επιτρέπει την εκτύπωση αντικειμένων με όγκο 300 x 300 x 400mm και με πάχος ακίδας στα 0.4mm / 0.3mm / 0.2mm. Ακόμη, διαθέτει οθόνη LCD και υποστηρίζει πληθώρα υλικών 3D εκτύπωσης. Η τιμή του είναι στα €329.29 δηλώνοντας το κουπόνι 3DCR1 στο ταμείο.

**Μη ξεχνάτε να επισκέπτεστε συχνά την ξεχωριστή υποσελίδα μας με όλα τα φρέσκα εκπτωτικά κουπόνια του καταστήματος Gearbest για μεγάλες ευκαιρίες!!!**

Loading