Speed Brawl και Tharsis, διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Δωρεάν μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 ακόμα δύο παιχνίδια από το κατάστημα Epic Games Store. Τη θέση των Nioh Complete Edition και Sheltered παίρνουν τα Speed Brawl και Tharsis, με ακριβώς την ίδια λογική που γνωρίζουμε από την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του καταστήματος: το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας και να κάνετε κανονικά “αγορά” με μηδενικό αντίτιμο.

Το Speed Brawl είναι ένα 2D-side scrolling racer με καταιγιστική δράση, όπου προσπαθέις να βγάλεις από τη μέση τους ανταγωνιστές διατηρώντας την ορμή σου σε υψηλό επίπεδο προκειμένο να κερδίζεις σε δύναμη. Υποστηρίζεται τοπικό και online multiplayer, επιλέγεις ανάμεσα στους 6 διαθέσιμους brawlers και σταδιακά αναπτύσσεις το δικό σου στυλ μάχης.

Σε ό,τι αφορά το Tharsis, πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής που κυκλοφόρησε το 2016. Αναλαμβάνεις τον ρόλο του επικεφαλής μιας ομάδας αστροναυτών που καλούνται να εξερευνήσουν ένα μυστηριώδες εξωγήινο σήμα από τον πλανήτη Άρη και συγκεκριμένα από την περιοχή Tharsis.

Speed Brawl - [Epic Games Store Link]

Tharsis - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading