Spotify: Άμεση επικοινωνία και διαχείριση μέσω της εφαρμογής fitness Strava

Σημαντική ανακοίνωση για τους λάτρεις της μουσικής και του fitness, καθώς η δημοφιλέστατη εφαρμογή Strava υποστηρίζει πλέον πλήρως την υπηρεσία Spotify, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να διαχειρίζονται την μουσική αναπαραγωγή απευθείας από την εφαρμογή fitness.

Μέχρι πρότινος μπορούσες να ακούς μουσική από το Spotify και να έχεις ανοικτή την εφαρμογή Strava για να παρακολουθείς την εξέλιξη της προπόνησης σου, αλλά εάν ήθελες π.χ. να αλλάξεις τραγούδι θα έπρεπε να επισκεφθείς και πάλι το Spotify. Στο εξής, αφότου ξεκινήσεις ένα workout μέσα από το Strava θα υπάρχει ένα εικονίδιο μουσικής στην επάνω δεξιά γωνία για να συνδέσεις τον λογαριασμό Spotify και να διαχειρίζεσαι σχεδόν τα πάντα από εκεί χωρίς να αλλάζεις εφαρμογή.

Οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση στη μουσική, τα podcasts και τα audiobooks. Με ένα swipe μπορείς να δεις άμεσα πιο είναι το επόμενο τραγούδι στη λίστα, ενώ υπάρχουν και έτοιμες λίστες ειδικά σχεδιασμένες για fitness καταστάσεις. Η επικοινωνία μεταξύ Strava και Spotify υποστηρίζεται από όλους τους λογαριασμούς Spotify (premium και μη), απλά όσοι δεν έχουν premium πακέτο δεν θα μπορούν να επιλέγουν συγκεκριμένα τραγούδια και φυσικά θα ενοχλούνται ανά διαστήματα από διαφημίσεις.

Από την άλλη, οι premium χρήστες μπορούν να διαλέγουν συγκεκριμένα τραγούδια και playlists, όμως δεν παρέχεται η δυνατότητα να προσθέτεις τραγούδια ως επόμενα (queue), να πραγματοποιείς αναζήτηση και να αλλάζεις τη σειρά αναπαραγωγής (shuffle).

[Spotify]

Loading