Spotify: Έρχονται αυξήσεις στις συνδρομές

Το Spotify αυξάνει τις τιμές των διαθέσιμων πακέτων του σε Ηνωμένο Βασίλειο και ορισμένες χώρες της Ευρώπης ενώ οι συνδρομητές των ΗΠΑ επηρεάζονται Απριλίου αποκλειστικά για το πακέτο Family.

Οι συνδρομητές της δημοφιλούς πλατφόρμας λαμβάνουν emails που ενημερώνονται για τις αλλαγές που θα επέλθουν σχετικά με τα πακέτα Student, Duo και Family. Ωστόσο, οι συνδρομητές του Single Spotify Premium δεν θα επιβαρυνθούν με επιπρόσθετη τιμή.

Στις ΗΠΑ, το Spotify Family αυξάνεται από $14,99 σε $15,99 ανά μήνα και οι τιμές για τα πακέτα Duo, Premium και Student θα παραμείνουν ως έχουν.

Δεν συμβαίνει το ίδιο, όμως, στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς το Spotify Student αυξάνεται από £4,99 σε £5,99  ανά μήνα και το πακέτο Duo αυξάνεται από £12,99 σε £13,99 ανά μήνα. Αναφορικά με το Spotify Family και τις οικογένειες που το χρησιμοποιούν θα δουν τη συνδρομή τους να αυξάνεται από £14,99  σε £16,99  το μήνα.

Οι συνδρομητές των ευρωπαϊκών χωρών θα επηρεαστούν εξίσου. Στην Ιρλανδία, η αύξηση θα εφαρμοστεί για τα πακέτα Student και Duo και η τιμή θα ανέρχεται από €5,99 και €12,99 το μήνα. Παράλληλα, το οικογενειακό πρόγραμμα στην Ευρώπη ανεβαίνει κατά τρία ευρώ, με τελική τιμή €17,99 από €14,99. Επιπλέον, αρκετές χώρες στην Ασία και τη Νότια Αμερική θα παρατηρήσουν παρόμοιες αυξήσεις τιμών.

Σημειώνεται ότι οι συνδρομητές του Spotify θα δουν την αύξηση της χρέωσης στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο κατά την περίοδο χρέωσης του Ιουνίου και όχι του Μαΐου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading