Spotify Touch Preview: Νέος τρόπος προεπισκόπησης για οποιοδήποτε τραγούδι, άλμπουμ, καλλιτέχνη ή playlist

Touch-Preview-1

Η εύρεση της κατάλληλης μουσικής για κάθε στιγμή δεν είναι πάντα εύκολη. Αδυνατείτε να βρείτε μία νέα party playlist, ή το σωστό τραγούδι που θα δώσει ώθηση στο πρωινό σας τρέξιμο; Ελέγχετε συχνά τις προτεινόμενες playlists και τις νέες κυκλοφορίες στην αναζήτηση αλλά δυσκολεύεστε να επιλέξετε; Τόση πολλή μουσική, τόσος λίγος χρόνος.

Υποδεχθείτε το Touch Preview. Πλέον, με μια απλή κίνηση, μπορείτε να δείτε οποιαδήποτε playlist, τραγούδι, άλμπουμ ή καλλιτέχνη πριν πατήσετε το play. Απλά κρατήστε το δάχτυλό σας στην οθόνη και η μουσική θα αρχίσει να παίζει στιγμιαία.

Σας αρέσει αυτό που ακούτε; Τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε τραγούδια στη Μουσική Σας με ένα κλικ. Ο εμπλουτισμός της λίστας των αγαπημένων σας τραγουδιών δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολος.

Το νέο μας χαρακτηριστικό κάνει την ανακάλυψη μουσικής εύκολη και άμεση:

  • Θέλετε να κάνετε προεπισκόπηση; Μπορείτε να πιέσετε παρατεταμένα πάνω σε οποιοδήποτε τραγούδι, άλμπουμ, καλλιτέχνη ή playlist και να το ακούσετε. Η μουσική αρχίζει αμέσως. Σύρετε το δάχτυλό σας για να κινηθείτε μεταξύ των τραγουδιών. Για να ακούσετε ολόκληρο το τραγούδι, απλά πιέστε πάνω του.
  • Ακούτε ήδη κάτι; Μόλις τελειώσετε την προεπισκόπηση, επαναφέρεστε αυτόματα στο σημείο του τραγουδιού που είχατε μείνει.
  • Θέλετε να ακούσετε αργότερα; Έχουμε κάνει ακόμα πιο εύκολη την αποθήκευση και την ταξινόμηση των τραγουδιών που σας αρέσουν. Απλά σύρετε αριστερά για να τα σώσετε στη Μουσική σας, ή δεξιά για να τα τοποθετήσετε στη λίστα αναπαραγωγής. Εύκολο.

Σύμφωνα με τον Sten Garmark, VP of Product στο Spotify,

"Για δεκαετίες, οι φίλοι της μουσικής έπρεπε να στηρίζονται σε έναν κάπως αδέξιο τρόπο εύρεσης τραγουδιών, άλμπουμ και playlists. Με το Touch Preview πηγαίνουμε την ανακάλυψη μουσικής στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας στους ακροατές μας έναν μοναδικό και εντελώς νέο τρόπο να βρίσκουν αυτό που θέλουν να ακούσουν. Αυτό σημαίνει λιγότερο χρόνο για την ανεύρεση της κατάλληλης μουσικής, και περισσότερο χρόνο για την απόλαυσή της"

Το Touch Preview και οι νέες δυνατότητες αποθήκευσης και ταξινόμησης γίνονται από σήμερα διαθέσιμα στους χρήστες iOS, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσουν και σε άλλες πλατφόρμες.

Δείτε το σχετικό βίντεο με περισσότερες λεπτομέρειες.

Loading