Spotify: Διαθέσιμη η μουσική υπηρεσία και για συσκευές Windows Phone

windows-phone-announcement2

Από σήμερα, οι κάτοχοι Windows Phone μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια μέσω των smartphones τους δωρεάν από την υπηρεσία Spotify. Ακούστε όλες σας τις playlists, ανακαλύψτε καινούρια μουσική ή απλώς απολαύστε ολόκληρη τη δισκογραφία των αγαπημένων σας καλλιτεχνών.

Αναβαθμισμένη για χρήστες Windows Phone – Με τη νέα, δωρεάν mobile εμπειρία που σας προσφέρει το Spotify, απλά αφήστε την μουσική να παίζει.

  • Η δική σας μουσική. Ακούστε όλες τις playlists που έχετε δημιουργήσει καθώς και τις playlists των χρηστών που ακολουθείτε. Το Spotify σας επιτρέπει να ανακαλύψετε νέα μουσική, να την αποθηκεύσετε και να τη μοιραστείτε, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα του shuffle.
  • Οι δικοί σας αγαπημένοι καλλιτέχνες. Θέλετε να ακούσετε ένα συγκεκριμένο καλλιτέχνη; Απλά πατήστε ‘shuffle’ και απολαύστε ολόκληρη την δισκογραφία του. Μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο.
  • Ανακαλύψτε νέες playlists. Είτε πηγαίνετε για jogging είτε στο γυμναστήριο, το Spotify έχει την ιδανική playlist για σας: την κατάλληλη μουσική για κάθε στιγμή αναλόγως με τη διάθεσή σας και το είδος της μουσικής που προτιμάτε.

Παρουσιάζουμε επίσης μία σειρά από πρόσθετες βελτιώσεις στην εφαρμογή όπως: Καλύτερη παρουσίαση αποτελεσμάτων αναζήτησης, ευκολότερη περιήγηση στους αγαπημένους σας καλλιτέχνες αλλά και ευκολότερη αναζήτηση νέων καλλιτεχνών.

Ο Steve Guggenheimer, Corporate Vice President στην Microsoft δήλωσε:

"Είμαστε ενθουσιασμένοι, για τη δωρέαν διάθεση του Spotify στους χρήστες  Windows Phone. Η πολυαγαπημένη αυτή εμπειρία ακρόασης γίνεται διαθέσιμη σε κατόχους Windows Phone σε όλο τον κόσμο και αναδεικνύει νέα πλεονεκτήματα, τόσο της πλατφόρμας μας όσο και της υπηρεσίας του Spotify"

Ο Dave Price, Director of Product στο Spotify, συμπλήρωσε

"Θέλουμε να προσφέουμε περισσότερη μουσική σε περισσότερους ανθρώπους. Σήμερα κάνουμε ακριβώς αυτό. Προσφέρουμε την καλύτερη μουσική εμπειρία, δωρεάν στους χρήστες Windows Phone σε όλο τον κόσμο"

To Spotify Premium συνεχίζει να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ακρόασης με on-demand και χωρίς διαφημίσεις πρόσβαση στη μουσική σε υψηλή ποιότητα. Επιπλέον, μπορείτε να συγχρονίσετε τις λίστες αναπαραγωγής σας στο τηλέφωνό σας για offline χρήση και να τις ακούτε όπου και αν βρίσκεστε. Το Spotify διατίθεται επίσης δωρεάν σε όλες τις συσκευές υποστηριζόμενο από διαφημίσεις.

Το Spotify είναι διαθέσιμο για χρήστες Windows Phone 8 και 8.1, και μπορείτε να το κατεβάσετε στο Windows Phone Store.

Loading