Squid Game: Επιστρέφει το Νοέμβριο στο Netflix, αλλά όχι με τη δεύτερη σεζόν

Το Squid Game επιστρέφει τον προσεχή Νοέμβριο στο Netflix, αλλά όχι με τη δεύτερη σεζόν της σειράς. Πρόκειται για την πρώτη απόπειρα του δικτύου να εκμεταλλευτεί την τεράστια επιτυχία του, καθώς ο co-CEO, Ted Sarandos, έχει ήδη επιβεβαιώσει πως υπάρχουν σχέδια για διάφορα spin-offs.

Το Νοέμβριο, λοιπόν, θα έχουμε την πρεμιέρα του Squid Game: The Challenge, ένα τηλεπαιχνίδι όπου 456 συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν το μεγάλο βραβείο των $4.56 εκατ. λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες δοκιμασίες εμπνευσμένες από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά. Αυτή τη φορά, φυσικά, στο τέλος κάθε δοκιμασίας θα περνούν στην επόμενη μόνο ορισμένοι από τους συμμετέχοντες χωρίς…αιματοχυσίες.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων υπήρξαν αναφορές για σοβαρούς τραυματισμούς κατά την διάρκεια των δοκιμασιών λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, όμως, η Netflix τόνισε με επίσημη ανακοίνωση της πως οι συμμετέχοντες ήταν ενήμεροι για τις συνθήκες και δεν υπήρχαν πραγματικά σοβαροί τραυματισμοί.

Σε ό,τι αφορά την δεύτερη σεζόν του Squid Game, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την υπόθεση, ούτε το χρονοδιάγραμμα για την πρεμιέρα της.

Loading