Star Trek: Picard, πρώτο trailer για τη δεύτερη σεζόν

Η δεύτερη σεζόν του Star Trek: Picard απέχει ακόμα αρκετά από την προβολή της, καθώς μόλις πρόσφατα ξεκίνησε η παραγωγή της και ενδέχεται να καθυστερήσει αρκετά η ολοκλήρωση των γυρισμάτων λόγω της πανδημίας COVID19. Παρόλα αυτά, έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα πρώτο trailer και να μάθουμε ορισμένα στοιχεία, ενώ επιβεβαιώνεται πως θα τη δούμε σε κάποια φάση μέσα στο 2022.

Η προβολή του trailer έγινε χτες 5 Απριλίου σε κλειστό κύκλο, μια ημερομηνία που γιορτάζεται από τους φίλους του Star Trek ως η First Contact Day, διότι στον κόσμο του δημοφιλούς έπους είναι η ημέρα όπου έγινε η πρώτη επαφή μεταξύ των Ανθρώπων και των Vulcans. Στη δεύτερη σεζόν επιστρέφει φυσικά ο Sir Patrick Stewart στον ρόλο του Picard, ενώ θα δούμε και τους Alison Pill, Isa Briones, Evan Evagora, Oral Brady, Santiago Cabrera, Michelle Hurd, Jeri Ryan και Brent Spiner.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading