Όσο εμείς γιορτάζουμε το Πάσχα, την ίδια στιγμή έχει στηθεί ένα πανηγύρι που αφορά τον εορτασμό της 40ης επετείου από την κυκλοφορία του πρώτου Star Wars, απ όπου προέκυψαν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Μεταξύ άλλων, η Disney δημοσίευσε το πρώτο trailer της νέας ταινίας με τίτλο Star Wars: The Last Jedi που θα προβληθεί το Δεκέμβριο, ενώ η EA προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του πρώτου trailer για το Star Wars Battlefront II.

Η υπόθεση του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα στην περίοδο των 30 ετών που μεσολαβεί μεταξύ του Return of the Jedi και του The Force Awakens. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του Iden Versio, του ηγέτη της μονάδας Inferno Squad που δρα για λογαριασμό της Αυτοκρατορίας, επομένως, θα έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε από την πλευρά των "κακών". Παράλληλα, θα προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής θρυλικών χαρακτήρων όπως ο Luke Skywalker ή ο Kylo Ren, ενώ στο multiplayer mode θα συναντήσουμε χαρακτήρες από όλο τον κόσμο του Star Wars (π.χ. Yoda, Rey, Darth Maul κλπ.).

Αναλυτικότερες πληροφορίες αναμένονται μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς το Star Wars Battlefront II θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για Xbox One, PS4 και Windows PC.

Advertisements