Dead Space: Δείτε το launch trailer του επερχόμενου remake

Σε δύο εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί το λανσάρισμα του Dead Space remake και όπως ήταν αναμενόμενο, η EA προχώρησε στην δημοσίευση του καθιερωμένου launch trailer για να φτιάξει το κλίμα.

Με τίτλο Humanity Ends Here γίνεται εύκολα κατανοητό τι περιμένουμε να δούμε. Όσοι έχετε παίξει το original θα αναγνωρίσετε αρκετές από τις πιο σημαντικές σκηνές του παιχνιδιού, όπως την μάχη στο τούνελ και μερικές από τις πιο δύσκολες αποστολές του Isaac Clarke στο USG Ishimura.

Εκτός από το trailer, η EA αποκαλύπτει διάφορες λεπτομέρειες που αφορούν την ανάπτυξη του remake και την εξαιρετική δουλειά της EA Motive επάνω σε μια ήδη σπουδαία ιστορία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αποφάσισαν να μην πειράξουν σημαντικές πτυχές του Dead Space σε ορισμένες περιπτώσεις, ενώ πραγματοποίησαν καίριες αναβαθμίσεις με χειρουργική ακρίβεια για να διατηρήσουν την αυθεντικότητα και τον χαρακτήρα του.

Υπενθυμίζουμε ότι όλο το Dead Space remake θα παίζεται σερί χωρίς οθόνες φόρτωσης και άλλα sequences, έτσι ώστε ο gamer να βυθίζεται πλήρως στην έντονη ατμόσφαιρα του.

Το Dead Space remake έρχεται στις 27 Ιανουαρίου 2023 σε Windows PC (EA App, Steam, Epic Games Store), Xbox Series X/S και PS5.

Loading