Star Wars: Eclipse, το νέο action adventure από την Quantic Dream!

Η Quantic Dream ανακοίνωσε επίσημα στο πλαίσιο της εκδήλωσης The Game Awards 2021 το Star Wars: Eclipse, ένα νέο action-adventure στημένο στην εποχή της “High Republic” στο Σύμπαν του Star Wars. Αυτό σημαίνει ότι η υπόθεση θα ασχοληθεί με τη χρυσή εποχή των Jedi που τοποθετείται εκατοντάδες χρόνια πριν τα γεγονότα που γνωρίζουμε από τις ταινίες και το Skywalker Saga.

Δεν έχουν γίνει πολλές λεπτομέρειες γνωστές για το gameplay, αλλά σίγουρα θα ξεφύγει από το αφηγηματικό στυλ των Heavy Rain, Beyond: Two Souls και Detroit: Become Human που καθιέρωσαν την Quantic Dream στη βιομηχανία του gaming. Η ανάπτυξη, άλλωστε, γίνεται σε συνεργασία με τη Lucasfilm Games και ακόμα βρισκόμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Η περιγραφή, πάντως, λέει ότι θα παίζουμε με διάφορους χαρισματικούς και ολότελα διαφορετικούς χαρακτήρες, ο καθένας εκ των οποίων διαθέτει τη δική του ιστορία, τις δικές του ικανότητες και τον δικό του ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει μια σειρά βιβλίων και κόμικ που ασχολούνται με την περίοδο της High Republic, όπου οι Jedi μάχονται ενάντια στους Nihil, μια φατρία που χρησιμοποιεί μια μοναδική τεχνολογία hyperspace για να πραγματοποιεί επιδρομές σε όλο τον Γαλαξία.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading