EA

Star Wars Jedi: Survivor, νέα ημερομηνία κυκλοφορίας και χορταστικό gameplay video

Η EA μας τα χάλασε λίγο με την αναβολή της κυκλοφορίας του Star Wars Jedi: Survivor, μιας και την μετέθεσε από τις 17 Μαρτίου 2023 για τις 28 Απριλίου 2023, αλλά τουλάχιστον μας έδωσε ένα νέο gameplay video διάρκειας 9 λεπτών για να πάρουμε μια καλή γεύση από την ατμόσφαιρα του sequel.

Η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε πιο σοβαρό στην γενικότερη φιλοσοφία του, αλλά οι δημιουργοί έχουν προσθέσει αρκετά χαβαλεδιάρικα στοιχεία κυρίως όταν μπαίνουν στο κάδρο διάφορα πλάσματα και droids από τον κόσμο του Star Wars. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει σύστημα για γρήγορη μετάβαση στις διάφορες τοποθεσίες, αλλά και δυνατότητα να καβαλήσεις κάποια πλάσματα για να τα χρησιμοποιείς ως μεταφορικά μέσα.

Η υπόθεση του Star Wars Jedi: Survivor θα μας μεταφέρει 5 χρόνια μετά τα γεγονότα του Fallen Order, χρονικά περίπου στα ίδια με την τηλεοπτική σειρά Obi-Wan Kenobi του Disney+. Η Αυτοκρατορία έχει πάρει στο κυνήγι τους επιζώντες του Order 66 και η Respawn έχει επιβεβαιώσει ότι ο Cal Kestis θα αναγκαστεί να κάνει οτιδήποτε είναι δυνατό για να παραμείνει ζωντανός.

Το Star Wars Jedi: Survivor θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου 2023 για Windows PC, Xbox Series X/S και PS5.

Loading