Star Wars Outlaws: Ανακοινώθηκε το πρώτο open-world Star Wars παιχνίδι!

Μαζεμένες οι gaming εκδηλώσεις τις τελευταίες ημέρες, καθώς μετά το Summer Game Fest ακολούθησε το Xbox Games Showcase και σήμερα περιμένουμε το Ubisoft Forward. Παρά το γεγονός ότι η Ubisoft προετοιμάζεται για την δική της παρουσίαση, έδωσε κανονικά το παρών στην εκδήλωση της Microsoft και μάλιστα ανακοίνωσε επίσημα το Star Wars Outlaws!

Πρόκειται για το πρώτο open-world action adventure game στημένο στον κόσμο του Star Wars, την ανάπτυξη του οποίου έχει αναλάβει η Ubisoft Massive, δηλαδή το studio πίσω από τη σειρά The Division. Η εταιρεία έδειξε και το πρώτο trailer με πρωταγωνίστρια μια λαθρέμπορο που ονομάζεται Kay, με ματιές σε διάφορα πασίγνωστα στοιχεία του Star Wars (TIE Fighters, Star Destroyers κλπ).

Η υπόθεση του Star Wars Outlaws είναι τοποθετημένη χρονικά ανάμεσα στα γεγονότα των The Empire Strikes Back και Return of the Jedi.

Καθώς η Αυτοκρατορία μπαίνει στο τελικό στάδιο για την οριστική κατάπνιξη της Αντίστασης, ο εγκληματικός υπόκοσμος ανθίζει. Οι gamers θα πάρουν τον ρόλο μιας πανούργας λαθρέμπορου, της Kay Vess, και του πιστού βοηθού της Nix, στην απόπειρα τους να πραγματοποιήσουν την μεγαλύτερη ληστεία που έχει γίνει ποτέ…

Είναι σίγουρο ότι θα μάθουμε περισσότερα στο σημερινό Ubisoft Forward, ενώ έχει γίνει γνωστό πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για Windows PC, Xbox Series X/S και PS5.

Loading