Star Wars Outlaws: Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο trailer!

Ήδη φαινόταν ότι το Star Wars Outlaws της Ubisoft θα έμοιαζε με ένα Grand Theft Auto στο Διάστημα, και το τελευταίο trailer του παιχνιδιού ενισχύει αυτή την αίσθηση. Αποκαλύπτει επίσης την ημερομηνία κυκλοφορίας: το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PS5, Xbox Series X / S και PC στις 30 Αυγούστου.

Η νέα ματιά στο παιχνίδι είναι κυρίως ένα story trailer, και εστιάζει στον εγκληματικό υπόκοσμο, ένα βασικό κομμάτι του Outlaws. Σας συστήνεται μια εγκληματική οικογένεια που ονομάζεται Zerek Besh, η οποία περιγράφεται ως "νέα, πλούσια και θανατηφόρα". Φαίνεται επίσης να έχουν μεγάλη επιρροή στον υπόλοιπο υπόκοσμο, συμπεριλαμβανομένων ομάδων όπως οι Hutts και η Crimson Dawn. Φυσικά, κυνηγούν και τον κύριο χαρακτήρα, την Kay Vess.

Σύμφωνα με το trailer, η Kay μαζί με τον αξιαγάπητο σύντροφό της Nix αναγκάζεται να εξαγοράσει την ελευθερία της, η οποία περιλαμβάνει την κλοπή μιας μεγάλης περιουσίας από τους Zerek Besh. Ακούγεται σαν ένα πολύπλοκο σχέδιο, και φαίνεται επίσης ότι η Kay θα πρέπει να σχηματίσει μια ομάδα από ομοϊδεάτες αχρείους για να τα καταφέρει. Το trailer δείχνει επίσης πολλά εμβληματικά στιγμιότυπα του Star Wars, όπως το Sarlacc Pit και μια συνάντηση με τον Jabba.

Εξερευνήστε ξεχωριστούς πλανήτες σε όλο τον γαλαξία, τόσο εικονικούς όσο και νέους. Διακινδυνεύστε τα πάντα ως Kay Vess, μια ανερχόμενη απατεώνισσα που αναζητά την ελευθερία και τα μέσα για να ξεκινήσει μια νέα ζωή, μαζί με τον σύντροφό της Nix. Πολεμήστε, κλέψτε και ξεγελάστε τα συνδικάτα εγκλήματος του γαλαξία, καθώς θα ενταχθείτε στους πιο καταζητούμενους του γαλαξία.

Loading