Assassin's Creed Shadows: Αυτός είναι ο τίτλος του νέου παιχνιδιού!

Η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι Assassin's Creed Shadows θα είναι το πραγματικό όνομα του επερχόμενου παιχνιδιού Assassin's Creed που διαδραματίζεται στη φεουδαρχική Ιαπωνία και θα μάθουμε περισσότερα γι' αυτό αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Αυτό το project αναφερόταν προηγουμένως ως Assassin's Creed Codename Red. Η Ubisoft το ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια ενός live stream το 2022, επιβεβαιώνοντας το φεουδαρχικό ιαπωνικό σκηνικό του, με την εταιρεία να το χαρακτηρίζει ως το επόμενο «premium flagship» παιχνίδι Assassin's Creed που αναπτύσσεται από την Ubisoft Quebec.

Το Assassin's Creed Shadows θα είναι ένα open-world RPG, επομένως, θα μοιάζει περισσότερο με τα Assassin's Creed Origins, Odyssey και Valhalla παρά με το Assassin's Creed Mirage. Λίγα είναι γνωστά για την ιστορία του παιχνιδιού, με την Ubisoft να λέει απλά ότι θα επιτρέψει στους παίκτες να «ζήσουν μια πολύ ισχυρή φαντασίωση shinobi».

Από την αποκάλυψή του το 2022 δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση σχετικά με αυτό, με την προσοχή της Ubisoft να επικεντρώνεται κυρίως στην κυκλοφορία του Assassin's Creed Mirage, το οποίο κυκλοφόρησε σε PC και κονσόλες τον περασμένο Οκτώβριο και έρχεται στις συσκευές της Apple τον Ιούνιο. Τώρα, η προσοχή της είναι στραμμένη στο Assassin's Creed Shadows, καθώς οδεύουμε προς την εκδήλωση Ubisoft Forward τον επόμενο μήνα. Πριν από αυτό, η Ubisoft θα κυκλοφορήσει ένα κινηματογραφικό trailer αυτή την Τετάρτη, 15 Μαΐου.

Οι διαθέσιμες πλατφόρμες και το παράθυρο κυκλοφορίας του Assassin's Creed Shadows δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη. Ωστόσο, η σελίδα του στο Ubisoft Store είναι ενεργή και είναι ήδη δυνατό να το καταχωρήσετε σε wish list. Δεν είναι το μόνο παιχνίδι Assassin's Creed που έχει στα σκαριά η Ubisoft, καθώς το mobile game Assassin's Creed Jade και το υπερφυσικό Codename: Hexe βρίσκονται επίσης υπό ανάπτυξη.

Loading