Η Ubisoft μοιράζει δωρεάν σε όλους ένα κορυφαίο game

Μετά από αρκετό καιρό, η Ubisoft αποφάσισε να μοιράσει δωρεάν ένα από τα παιχνίδια της και μάλιστα το συγκεκριμένο θεωρείται από τα κορυφαία της σειράς Assassin’s Creed. Ο λόγος για το Assassin’s Creed Syndicate, το οποίο κυκλοφόρησε το 2015, το οποίο ενδέχεται να έχετε αποκτήσει ήδη αν παρακολουθείτε τις σχετικές αναφορές μας για τα δωρεάν games του Epic Games Store (σ.σ. το μοίρασε το 2020).

Όπως και να ‘χει, το Assassin’s Creed Syndicate είναι διαθέσιμο μέσα από την πλατφόρμα Ubisoft Connect και θα πρέπει να το προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας έως τις 6 Δεκεμβρίου 2023 για να το κρατήσετε για πάντα εκεί.

Στο Assassin’s Creed Syndicate μεταφερόμαστε στο Λονδίνο του 1868, στην καρδιά της Βιομηχανικής Επανάστασης, και έχουμε στην διάθεση μας δύο assassins (Jacob και Evie Frye). Εκτός από το γνώριμο stealth gameplay, στο Syndicate προστέθηκε η δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων και φυσικά ο γάντζος, ενώ αποτέλεσε και το τελευταίο παιχνίδι της σειράς που διατήρησε το original action-adventure στυλ προτού περάσει στις πιο open-world RPG προσεγγίσεις (σ.σ. αυτό άλλαξε με την έλευση του Mirage τον περασμένο μήνα).

Assassin’s Creed: Syndicate - [Ubisoft Link]

Loading