Assassin's Creed: Syndicate και Faeria εντελώς δωρεάν στο Epic Games Store!

Τα διπλά δώρα συνεχίζονται τελικά και αυτή την εβδομάδα από το Epic Games Store, καθώς αρχικά ήταν μόνο το Faeria στον προγραμματισμό για το δωρεάν “κέρασμα”. Το δεύτερο δώρο, μάλιστα, δεν περνά καθόλου απαρατήρητο, μιας και πρόκειται για το Assassin’s Creed: Syndicate!

Ξεκινώντας από το Faeria, είναι ένα turn-based παιχνίδι στρατηγικής που εκτυλίσσεται επάνω σε ένα δυναμικά εξελισσόμενο ταμπλό. Η σύλληψη της ιδέας έγινε πίσω στο 2005, πέρασε επιτυχώς από την πλατφόρμα χρηματοδότησης Kickstarter το 2010 και τελικά ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του το…2017! Κάλλιο αργά παρά ποτέ, αφού κατάφερε να κερδίσει κοινό και κριτικούς.

Σε ό,τι αφορά το Assassin’s Creed: Syndicate, είχε κυκλοφορήσει ως το sequel του Assassin’s Creed: Unity το 2015. Η υπόθεση λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο το 1868 και οι gamers έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα από τα δύο αδέρφια (Jacob Frye και Evie Frye). Ο Jacob έχει ανατραφεί από Assassins και προετοιμάζεται μαζί με τους ακόλουθους του (Rooks) να ξεκινήσει μια επανάσταση ενάντια στην αριστοκρατία της εποχής, ενώ παράλληλα θέλει να πάρει τον έλεγχο των δρόμων από τους επτά Templars.

Μπορείτε να αποκτήσετε τα Assassin’s Creed: Syndicate και Faeria εντελώς δωρεάν από εδώ, αρκεί να τα προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας έως τις 27 Φεβρουαρίου 2020.

Loading