Παίξτε δωρεάν 5 παιχνίδια Assassin’s Creed αυτό το Σαββατοκύριακο

Η Ubisoft προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να παίξουν εντελώς δωρεάν 5 παιχνίδια της σειράς Assassin’s Creed έως και τις 14 Αυγούστου 2023 σε Windows PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S. Αυτά είναι τα Assassin’s Creed 2, Brotherhood, Revelations, Black Flag και Valhalla, με πρόσβαση σε όλο το κύριο περιεχόμενο και τη δυνατότητα να συνεχίσεις την πρόοδο σου από εκεί που το άφησες αν το αγοράσεις και μάλιστα με έκπτωση.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια προωθητική ενέργεια της Ubisoft που αξίζει τον κόπο για όποιον δεν έχει δοκιμάσει τους συγκεκριμένους τίτλους, ενώ τρέχουν παράλληλα σημαντικές εκπτώσεις σε όλες τις πλατφόρμες. Μέσω της πλατφόρμας Ubisoft Connect για Windows PC θα βρείτε έκπτωση έως 75% στα παιχνίδια της σειράς μέχρι και τις 17 Αυγούστου, ενώ στο PlayStation οι εκπτώσεις φτάνουν έως το 80% μέχρι και τις 15 Αυγούστου. Για το Xbox ισχύει η ενέργεια “Buy One Get Two” μέχρι τις 14 Αυγούστου, και από τις 15-28 Αυγούστου η έκπτωση φτάνει έως το 85% για την πλειοψηφία των τίτλων Assassin’s Creed.

Μια καλή ευκαιρία για να πάρετε μια γεύση από τα προηγούμενα παιχνίδια Assassin’s Creed λίγες εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του Assassin’s Creed Mirage (12 Οκτωβρίου) που θα είναι μικρότερο σε μέγεθος και θα επικεντρωθεί στην ιστορία του Basim.

Loading