Starlink: Νέο πακέτο με €500 / μήνα για ταχύτητες από 150 έως 500Mbps

Η SpaceX αποκάλυψε μια νέα συνδρομή για την υπηρεσία του δορυφορικού διαδικτύου Starlink που θα έχει υψηλότερη απόδοση. Η νέα Premium Starlink συνδρομή προσφέρει ταχύτητες download από 150 έως 500 Mbps, ενώ οι ταχύτητες upload αυξάνονται σε 20 έως 40 Mbps, από 10 έως 20 Mbps που παρέχει το τυπικό πρόγραμμα.

Το Starlink Premium θα κοστίζει $500 τον μήνα σε σύγκριση με τα $99 που κοστίζει η κλασική συνδρομή. Επιπλέον, η νέα Premium κεραία θα κοστίζει $2.500 η οποία θα διασφαλίζει την απόδοση του δικτύου σε κρίσιμες στιγμές, αλλά και σε περιόδους αιχμής, όπως αναφέρει η εταιρεία.

Τέλος, η SpaceX είπε ότι η νέα υπηρεσία θα λειτουργεί καλύτερα σε «ακραίες καιρικές συνθήκες» και οι πελάτες θα έχουν αδιάκοπη υποστήριξη. Πιθανότατα, πρόκειται για τη μοναδική επιλογή Διαδικτύου υψηλής ταχύτητας που είναι διαθέσιμη σε πολλά απομακρυσμένα μέρη.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[Starlink]

Loading