Steam Deck Verified: Η Valve αξιολογεί τα παιχνίδια του Steam για τη συμβατότητά τους

Η Valve επιθυμεί να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για το λανσάρισμα της φορητής παιχνιδοκονσόλας Steam Deck για PC games τον προσεχή Δεκέμβριο, τουλάχιστον υπό την έννοια να γνωρίζει ο gamer ποια παιχνίδια θα λειτουργούν στην εντέλεια, ποια θα απαιτούν περαιτέρω ρυθμίσεις και ποια θα είναι προτιμότερο να παίζεις τελικά στον υπολογιστή σου.

Η εταιρεία έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα Steam Deck Verified, ουσιαστικά ένα σύστημα αξιολόγησης των 50.000+ τίτλων της πλατφόρμας Steam με βάση τη συμβατότητα τους για το Steam Deck. Όσα παιχνίδια παίρνουν το σηματάκι “Verified” θα είναι απόλυτα συμβατά, όσα είναι “Playable” θα απαιτούν κάποιες προσαρμογές από πλευράς χρήστη, όσα είναι “Unsupported” δεν θα μπορείς να τα παίξεις και τα “Unknown” σημαίνει πως δεν έχουν αξιολογηθεί μέχρι στιγμής. Ειδικά για τα Verified παιχνίδια γνωρίζουμε πως υποστηρίζουν πλήρως την ανάλυση του Steam Deck (1280 x 800 ή 1280 x 720) και το σύστημα χειρισμού.

Το Steam Deck θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο σε τιμές από €419 για την έκδοση με 64GB αποθηκευτικό χώρο μέχρι €679 για την έκδοση με 512GB αποθηκευτικό χώρο και anti-glare επικάλυψη για την οθόνη.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Steam]

Loading