Ένα ενδιαφέρον 4X strategy game δωρεάν στο Steam

Ακόμη ένα δωρεάν game μας έρχεται από την πλατφόρμα Steam, η προσφέρει σε όλους τους gamers τη δυνατότητα να αποκτήσουν το Endless Legend και να το κρατήσουν για πάντα στις βιβλιοθήκες τους μέχρι και τις 23 Μαΐου 2024.

Πρόκειται για μια turn-based εμπειρία στρατηγικής που διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό βασίλειο και ακολουθεί τους κανόνες 4X (Explore, Expand, Exploit και Exterminate). Το Endless Legend προσφέρει οκτώ πολιτισμούς για να αναλάβετε τον έλεγχο και να προσπαθήσετε να κατακτήσετε αυτόν τον κόσμο. Όπως και σε άλλα παιχνίδια αυτού του είδους, υπάρχουν πόλεις που πρέπει να χτίσετε, τεχνολογίες που πρέπει να ερευνήσετε, άλλες φατρίες που πρέπει να αντιμετωπίσετε (βίαια ή όχι) και εδάφη που πρέπει να εξουσιάσετε.

Άλλη μια Ανατολή, άλλη μια μέρα μόχθου. Η τροφή πρέπει να καλλιεργηθεί, οι βιομηχανίες να χτιστούν, η επιστήμη και η μαγεία να εξελιχθούν και ο πλούτος να συγκεντρωθεί. Η επιτακτική ανάγκη οδηγεί αυτές τις απλές ενέργειες, ωστόσο, γιατί ο πλανήτης σας έχει μια ιστορία ανεξήγητης αποκάλυψης, και ο χειμώνας που μόλις επιβιώσατε ήταν ο χειρότερος που έχει καταγραφεί ποτέ. Γεγονός που ίσχυε και για τους πέντε προηγούμενους. Καθώς ανακαλύπτετε τα χαμένα μυστικά του κόσμου σας και τα μυστήρια των θρύλων και των ερειπίων που υπάρχουν τόσο στην πραγματικότητα όσο και στις φήμες, θα διαπιστώσετε ότι δεν είστε μόνοι. Άλλοι λαοί αγωνίζονται επίσης να επιβιώσουν, να αναπτυχθούν και ίσως ακόμη και να κατακτήσουν.

Endless Legend - [Steam Link]

Loading