Steam Remote Play Together: Τώρα παίζεις τοπικό multiplayer, αλλά online!

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Valve ανακοίνωσε μια νέα λειτουργία για την πλατφόρμα Steam, η οποία θα δώσει στους φίλους του τοπικού multiplayer τη δυνατότητα να παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια παρέα με τους κοντινούς φίλους τους, χωρίς να χρειάζεται να βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Η λειτουργία ονομάζεται Remote Play Together και από σήμερα ξεκινά η δοκιμή της beta έκδοσης της.

Για την ώρα το online κλειστό multiplayer υποστηρίζει έως 4 παίκτες σε ορισμένα παιχνίδια και μάλιστα με shared/split οθόνη, σαν να βρίσκεσαι δηλαδή στον ίδιο χώρο και στην ίδια τηλεόραση. Το κορυφαίο, ωστόσο, είναι ότι μπορεί το παιχνίδι να το έχει αγοράσει μόνο ένας από την παρέα και οι υπόλοιποι να παίζουν δωρεάν από το σπίτι τους στο multiplayer mode!

Η διαδικασία δοκιμής του Remote Play Together είναι απλή, αρκεί να δηλώσεις συμμετοχή στο Steam Beta, να ξεκινήσεις τοπικό multiplayer, να επιλέξεις τους φίλους σου από το αντίστοιχο μενού και στη συνέχεια να πατήσεις στο εικονίδιο της λειτουργίας. Να σημειωθεί ότι οι φίλοι σου βλέπουν αποκλειστικά και μόνο το παιχνίδι στην οθόνη/τηλεόραση τους και όχι το desktop του οικοδεσπότη.

Loading