Stranger Things: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία προβολής της 4ης σεζόν!

Επιτέλους έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας για την 4η σεζόν του Stranger Things! Η Netflix ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι θα «σπάσει» σε δύο μέρη, με το πρώτο πακέτο επεισοδίων να έρχεται στις 27 Μαΐου 2022 και το δεύτερο την 1η Ιουλίου 2022.

Οι δημιουργοί The Duffer Brothers δικαιολόγησαν την απόφαση τους να μοιραστεί η 4η σεζόν σε δύο μέρη αναφέροντας πως είναι μεγαλύτερη από ποτέ, ενώ αποκάλυψαν πως η 5η σεζόν θα είναι και η τελευταία για την Eleven και τους φίλους της. Η τελευταία φράση ίσως υποδηλώνει πως θα ακολουθήσουν spin-offs της επιτυχημένης σειράς, οπότε αναμένουμε με ενδιαφέρον σχετικές ανακοινώσεις.

Η 4η σεζόν του Stranger Things ξεκίνησε να γυρίζεται στις αρχές του 2020, αλλά η πανδημία COVID19 πήγε πολύ πίσω την παραγωγή. Δεν θέλουμε να κάνουμε spoilers για την υπόθεση, επομένως, θα περιμένουμε το πρώτο πλήρες trailer για μια καλύτερη εικόνα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading