Stranger Things: Αποκαλύφθηκε ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου και έρχεται VR game από τη Netflix!

Ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις από τους Duffer Brothers και τη Netflix στον εορτασμό της Stranger Things Day, με τους δημιουργούς να αποκαλύπτουν το εξώφυλλο του σεναρίου και τον τίτλο του πρώτου επεισοδίου της 5ης και τελευταίας σεζόν, ενώ η εταιρεία αποκάλυψε πως ετοιμάζει Stranger Things VR παιχνίδι σε συνεργασία με την Tender Claws.

Το πρώτο επεισόδιο ονομάζεται The Crawl και παρότι κρατούν καλά κρυμμένη την υπόθεση, οι Duffer Brothers υπόσχονται πως η 5η σεζόν θα είναι καταιγιστική από αρχή μέχρι το μεγάλο φινάλε, ενώ σε αντίθεση με τις διάσπαρτες τοποθεσίες της 4ης σεζόν, η 5η θα επικεντρωθεί στο Hawkins και την Upside Down έκδοση του. Επίσης, υποσχέθηκαν πως οι μεγάλες αποκαλύψεις αφορούν το Upside Down.

stranger-things-5-the-crawl.jpg

Σε ό,τι αφορά το Stranger Things VR, οι gamers θα παίζουν στον ρόλο του Vecna, δηλαδή του μεγάλου κακού της σειράς που θα εισβάλει στο μυαλό των άλλων για να πάρει την εκδίκηση του από την Eleven και το Hawkins! Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται από την Tender Claws ως ψυχολογικό θρίλερ δράσης και αναμένεται στις μεγαλύτερες VR πλατφόρμες τον χειμώνα του 2023.

Η δημιουργός Tender Claws έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με VR τίτλους, όπως τα Virtual Virtual Reality 1 και 2, αλλά και το mobile AR game με τίτλο Tender.

Loading